Despre Sony A7S III și videografie, cu Dan Cadar

Pe data de 25 februarie a avut loc evenimentul LIVE Q&A despre Sony A7S III și videografie, cu Dan Cadar, în cadrul Zilelor Sony. Sony A7S III, mult așteptatul succesor al lui Sony A7S II, a fost testat pe teren și în studio de către Dan Cadar, om de televiziune cu mulți ani de experiență și unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi români din zona tech. Am aflat în cadrul acestui LIVE din serie, care sunt îmbunătățirile acestui nou model și de ce ar trebui să facă parte din geanta oricărui videograf sau creator de conținut cu pretenții.

Evenimentul a fost moderat de Ștefan Mirea.

Cele mai importante puncte de discuție din sesiunea de Q&A

Printre cele mai importante puncte de discuție din sesiunea de Q&A, amintim:

 • detalierea a două scenarii de utilizare: pentru canalul de YouTube de la Zona și pentru un film de scurt metraj făcut pentru un festival – Run&Gun vs Script&Storyboard și cum ajută la asta diversele funcții, formate, rezoluții etc.
 • Optică și accesorii – ce anume folosește Dan Cadar, de la obiective și până la gimball-uri și recordere externe
 • Integrarea lui A7S III în ecosistemul de la studio.
 • Cameră completă, robustă, bine făcută
 • Autofocus foarte bun
 • Baterie rezistentă
 • Are 422 10bit In Camera
 • Are dual ISO
 • Ecran LCD
 • Calitate video foarte bună
 • Color Science-ul mult schimbat în bine
 • Poți scoate imagine bună direct din cameră
 • Imaginea este curată, nezgomotoasă

Poți asculta întreaga prezentare mai jos:

Din punct de vedere video, dintre toate camerele lor, este mult peste toate celelalte.

Dan Cadar

Tu ce cameră consideri că este  cea mai potrivită pentru videografie? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.