Canon lansează EOS M50 Mark II

Ca răspuns la cererea tot mai mare de echipamente de înaltă calitate care să îndeplinească cerinţele creatorilor de conţinut, Canon Europe anunţă astăzi EOS M50 Mark II, succesorul modelului premiat EOS M50. Oamenii dedică mai mult timp hobby-urilor şi îşi dezvoltă noi aptitudini, iar crearea, partajarea şi vizualizarea de conţinut pe Instagram, YouTube şi Twitch continuă să crească. Doar în Europa , în perioada Q3 2019 – Q2 2020, TikTok a înregistrat o creştere lunară de 93% pe segmentul de vârstă 16-64 de ani.

Fiind un aparat foto mirrorless mic dar puternic, EOS M50 Mark II simplifică mai mult ca oricând întregul proces, de la înregistrare până la încărcarea conţinutului. Acest model poate să filmeze 4K cu orientare peisaj şi verticală, dar şi să transmită live Full HD direct pe YouTube şi le permite creatorilor de conţinut să treacă la un nou nivel. EOS M50 Mark II oferă toate intrările şi ieşirile de care are nevoie un creator de conţinut, având o intrare de 3,5 mm pentru microfon, ieşire clean HDMI şi USB. Formatul compact, ecranul tactil rabatabil şi compatibilitatea cu toate obiectivele Canon din gamele EF le oferă utilizatorillor libertate totală în procesul de creaţie, atât la filmarea pe card cât şi la transmisiile live pentru vlog.

Alegeți orice destinație

Versatilitatea este caracteristica principală a acestui aparat foto. Fie că doriţi să realizaţi fotografii de calitate deosebită pentru postările pe Instagram, un videoclip nativ vertical pentru TikTok sau să faceţi o transmisie live pe YouTube, EOS M50 Mark II este ceea ce aveţi nevoie. Datorită ieşirii HDMI fără marcajele de pe ecran, utilizatorii pot crea transmisii live cu aspect profesional, iar cu ajutorul EOS Webcam Utility Software, oferit gratuit, pot face transmisii pe Twitch sau apeluri video cu prietenii şi familia.

Pentru conţinut care să poată fi încărcat cât mai repede după înregistrare, EOS M50 Mark II oferă conectivitate îmbunătăţită către smartphone prin Wi-Fi şi Bluetooth. Aceasta permite controlarea aparatului foto de pe un dispozitiv mobil şi încărcarea directă şi rapidă a imaginilor şi filmărilor pe canalele de socializare. 

Susținem creatorii de conținut

Indiferent de stil sau de nevoi, datorită intrării pentru microfon acest aparat foto portabil poate fi luat oriunde sau chiar montat pe un gimbal, oferindu-le utilizatorilor mai multă flexibilitate. Fie că se află în faţa aparatului foto sau în spatele lui, ecranul tactil rabatabil şi vizorul electronic îi ajută pe utilizatori să poată încadra în orice situaţie.

Ieșiți în evidență pe rețelele de socializare

Pe Instagram sunt postate 300.000 de poveşti pe minut , aşa că secretul unei postări care să iasă în evidenţă este calitatea. EOS M50 Mark II le oferă utilizatorilor ocazia să folosească obiective din gama Canon EF-M şi obiective EF cu adaptor, inclusiv un obiectiv ultra-grandangular, perfect pentru vlogging sau un obiectiv cu profunzime a câmpului mică pentru a obţine selfie-urile potrivite.

Viteza aparatului foto , senzorul APS-C de 24,1 megapixeli, modurile Intelligent Auto şi detectarea ochilor sunt câteva dintre avantajele de care se bucură creatorii de conţinut atunci când înregistrează, având astfel posibilitatea să surprindă momentele de acţiune care vor ieşi în evidenţă pe reţelele de socializare. Însă nu doar calitatea imaginii îi va ajuta pe aceştia să obţină mai multe vizualizări şi urmăritori, ci şi calitatea sunetului care este la fel de importantă. Canon EOS M50 Mark II oferă un port de 3,5mm pentru microfon cu ajutorul cărora cei care îşi doresc să creeze conţinut pe YouTube pot realiza vlog-uri cu sunet impecabil.

Perfect pentru vloggeri, bloggeri şi influenceri, Canon EOS M50 Mark II este alegerea ideală pentru creatorii de conţinut care au nevoie de imagini de calitate excepţională, de funcţii inteligente şi de posibilitatea de a transmite în direct pentru publicul din on-line.

EOS M50 Mark II va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii martie 2021, dar precomenzile pot fi plasate începând de astăzi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.