Panasonic și Cold War Kids – concert imersiv la prima ediție virtuală a CES, alături de camera Panasonic BGH1

Panasonic anunță la CES 2021 o experiență exclusivă: un concert imersiv cu formația indie rock Cold War Kids, filmat la complexul AREA 15 din Las Vegas. Experiența vizuală și auditivă multidimensională va implica mai multe tehnologii Panasonic, inclusiv noua camera LUMIX BGH1, căștile True Wireless in ear  (Technics EAH-AZ70W) precum și Panasonic PT-RQ35K, cel mai mic și mai ușor proiector 4K din lume, în clasa 3-Chip DLP.

Șase camere de tip box BGH1 vor fi poziționate în jurul locației pentru a capta concertul din mai multe unghiuri, oferind spectatorilor o experiență cât mai detaliată. Lansată în noiembrie 2020, BGH1 este o cameră mirrorless Micro Four Thirds, proiectată pentru o producție versatilă a filmelor de cinema și a transmisiilor în direct. Optimizată pentru a capta subiecți în mișcare rapidă, BGH1 se folosește de tehnologii avansate de deep learning pentru a detecta zonele de focalizare. Ideală pentru înregistrarea evenimentelor transmise în direct cum sunt concertele și pentru a filma conținut cinematic, camera urmărește subiectul chiar dacă acesta se deplasează rapid, dacă se întoarce cu spatele la cameră, își înclină capul sau se depărtează de cameră. Specialiștii Panasonic sunt mândri de tehnologiile realizate la BGH1, cea de-a doua cameră LUMIX și prima cameră mirrorless Micro Four Thirds certificată pentru producțiile Netflix. Certificarea Netflix pentru BGH1 s-a obținut după ce anul trecut, LUMIX S1H a primit aceeași certificare.

Chiar dacă nu putem fi în Las Vegas în acest an, suntem încântați să vă aducem emoția acestui eveniment prin experiența electrizantă a unui concert imersiv utilizând tehnologii audio video Panasonic”, a declarat Jack Oh, director al  Panasonic Consumer Electronics Company. ”Sperăm că veți fi încântați de imaginile 360o ale prestației dinamice oferite de trupa Cold War Kids precum și de turul virtual din culise, realizat pentru a surprinde întreaga acțiune”.

Din moment ce evoluția implică ascultarea la distanță folosind cele mai bune sisteme audio casnice, sunt încântat că Technics produce aceste căști fără fir, care pun accentul pe o audiție Hi-Fi. Este extraordinar, acesta este progresul! Artiștii ar trebui să-și facă treaba lor și să știe doar că sunetul de înaltă calitate va fi asigurat de tehnologii și de branduri precum Technics, care întotdeauna  urmăresc depășirea limitelor”, a spus Nathan Willet, vocalistul trupei Cold War Kids.

Area 15 este prima locație din SUA care va folosi proiectorul PT-RQ35K pentru spațiile rezervate evenimentelor transmise în direct. Proiectorul Panasonic a fost ales datorită luminozității puternice și a calității imbatabile a imaginii și pentru că este cel mai mic și mai ușor proiector din clasa 3-Chip DLP™  care poate fi ușor transportat și instalat de numai două persoane.

Acesta oferă posibilitatea controlului la distanță prin aplicații compatibile Android și iOS. Această soluție permite reglajul și controlul a până la 64 de proiectoare individual sau simultan de oriunde este accesibilă rețeaua wireless.

Odată conectată la proiector, aplicația permite pornirea și oprirea echipamentul, selectare sursei semnalului și ajustarea setărilor din meniul OSD folosind touchscreen-ul telefonului chiar și când proiectorul este în standby. Echipa de instalare poate seta fără întârziere o întreagă flotă de proiectoare chiar și în momentul asamblării infrastructurii evenimentului.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.