Godox anunță lansarea blițului AD100 Pro

Godox a anunțat lansarea stroboscopului AD100 Pro. Blițul de buzunar AD100 Pro include caracteristici din seria existentă de la Godox, inclusiv compatibilitatea cu sistemul radio Godox, în timp ce încorporează un design extrem de compact și ușor.

Godox AD100 Pro are un design în formă de doză de suc și cântărește aproximativ 528 grame (inclusiv cu baterie). Capul rotund al blițului include capacități magnetice, permițând fotografilor să utilizeze modificatori magnetici Godox compatibili. De asemenea, utilizatorii pot atașa blițul AD100 Pro la un suport S2, care permite utilizarea modificatoarelor de lumină de montură Bowens.

La fel ca alte blituri din seria AD, AD100 Pro include funcționalitatea wireless de 2,4 GHz. Acest lucru asigură compatibilitatea cu mărcile mari de camere. Blițurile Godox, inclusiv AD100 Pro, sunt compatibile cu camerele de la Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax și Sony.

Blițul include o baterie de 2600 mAh, despre care Godox afirmă că oferă 360 de flash-uri full-power la o singură încărcare. Aceasta este aceeași baterie ca și cea utilizată de blițul Godox V1.

AD100 Pro nu are un bec gol, ci prezintă doar capul rotund de bliț Fresnel cu suportul pentru modificarea magnetică. Are o putere de 100W și puterea de ieșire poate fi reglată în nouă trepte. Temperatura sa de culoare este de aproximativ 5800K, +/- 200K. Blițul include o lumină de modelare LED COB de 1,8 W cu 10 niveluri de putere.

Versatilitate extinsă

Capul rotund și magnetic al blițului oferă un flash circular natural, compatibil cu diversele accesorii și instrumente de modelare a luminii. Astfel, puteți obține toate efectele de lumină de care aveți nevoie.

De exemplu, atașarea rapidă a kitului magnetic de accesorii AK-R1 maximimează capacitățile blițului.

În ceea ce privește viteza de sincronizare, prin sincronizarea de mare viteză (HSS), puteți fotografia cu viteze de expunere de până la 1/8.000 s.

Ce conține pachetul

  • Blit Godox AD100Pro
  • Acumulator Godox WB100
  • Incarcator
  • Adaptor AD-E2
  • Cablu USB
  • Husa

Blitul va fi disponibil începând cu luna martie 2021.

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.