LIVE! Q&A despre Canon EOS R6 cu Dana Tudoran

F64 împreună cu Canon Romania te invită la un webinar despre gama mirrorless EOS R, în special Canon EOS R6, unul dintre cele mai dorite aparate ale momentului. Dana Tudoran ne va povesti despre experiența ei cu aparatul mirrorless Canon EOS R6 și obiectivele Canon RF și despre cum o ajută în workflow-ul său, al unui fotograf de evenimente.

Când va avea loc evenimentul?

Evenimentul live va avea loc pe 12 ianuarie 2021, de la ora 20:00.

Specificații cheie Canon EOS R6

  • Senzor Full Frame Dual Pixel CMOS AF
  • Rezolutie foto: 20.1 MP
  • Rezolutie Video: 4K
  • Tip focalizare: Autofocus
  • Procesor de imagine DIGIC X

De ce Canon EOS R6?

Dana Tudoran ne povestește în cele ce urmează de ce merită să folosești un Canon EOS R6:

  • Aspectul – Atât R5 cât și R6 se simt bine din punct de vedere ergonomic, au vechiul joystick și comenzi pe rotiță pe care le avea și 5D MarkII, poziționate comod și cu sens, făcând experiența cu camera plăcută și ușoară și din acest motiv.
  • Autofocusul – Este extrem de îmbunătățit. Noul mod de detectare față și ochi merge perfect și este super rapid. Are de asemenea integrată recunoașterea animalelor și a păsărilor, pentru cine e interesat.
  • Calitatea imaginii – Avem în continuare calitatea imaginii cu care ne-a obișnuit Canon, doar că și mai bună. Culorile sunt superbe ca de obicei, ceea ce ne ușurează mult munca în post producție. Nuanțele pielii sunt frumoase, corecțiile sunt minime.
  • ISO – Când vine vorba de calitate, imaginea arată grozav, umbrele arată excelent, detaliile de asemenea. Nu este afectată calitatea imaginii la valori ISO mari.
R6 cred că este perfect pentru evenimente, cu dimensiunea, viteza și caracteristicile necesare pentru a surprinde imagini de o calitate impresionantă în orice condiții. Rezoluție ideală de 20,1 megapixeli, ISO mare, curat în low light, AF perfect, rapid si precis care urmarește subiectul chiar dacă nu privește la camera sau chiar dacă lumina este foarte slabă sau contrastul foarte mic.

Dana Tudoran
Fotograf

Iată cum a decurs evenimentul:

Vrei să afli mai multe despre sistemul EOS R, în special despre Canon EOS R6? Ai șansa să îi adresezi direct întrebările tale Danei Tudoran, în LIVE-UL de pe 12 ianuarie 2021, de la ora 20:00. Completează acest formular, iar noi te anunțăm imediat ce intrăm LIVE!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.