Speed Dating – Testează Canon R5 și Canon R6

F64 împreună cu Canon România te invită la o sesiune de testare ale celor mai hot aparate mirrorless full-frame, R5 și R6. Pe lângă acestea, vei avea ocazia să testezi și cele mai în performante obiective (Canon RF), special proiectate pentru sistemul EOS R.

Când va avea loc evenimentul?

Pe 26 și 27 noiembrie. Poți alege R5 sau R6 în funcție de ce te interesează, dar îți garantăm că vei avea ocazia de a le testa pe amândouă.

Avem disponibile un R5 și R6 și două persoane pe slot. 

Unde va avea loc evenimentul?

În showroom-ul F64 (Bulevardul Unirii nr.45). Am amenajat special pentru acest eveniment un studio echipat cu lumini. Vei avea ocazia să fotografiezi un model profesionist.

Îți oferim toate condițiile de siguranță (măști, dezinfectant) și vom dezinfecta locul după fiecare slot.

Vrei să participi?

 Lasă în comentarii AICI o fotografie tare din portofoliul tău ca să ne convingi și dă tag unui prieten pasionat de fotografie, iar ambasadorul Canon, Cristian Vasile (Igu), care va fi alături de noi la evenimentul de testare, va selecta cele mai bune 10 fotografii postate de către voi, iar fericiții câștigători vor avea partea de o sesiune de testare alături de Igu, în studioul F64, cu model profesionist, makeup și toate cele necesare. 

Atenție! Evenimentul are loc în București, asigurați-vă că puteți ajunge la Showroom în cazul în care primiți invitația.

De ce ar merita să câștigi una dintre cele 10 invitații?

În cazul în care imaginea ta va fi aleasă de Cristian Vasile (Igu), vei avea ocazia să testezi două dintre cele mai bune aparate lansate în anul 2020, Canon EOS R5 și R6, precum și obiectivele sistemele proiectate pentru sistemul EOS R. O astfel de sesiune de testare te poate face să înțelegi cu adevărat ce înseamnă sistemul EOS R.

Noile modele Canon EOS R5 şi EOS R6, aparate foto mirrorless full frame, oferă o combinaţie de viteză şi rezoluţie ce va stabili standarde noi şi vor face din aceste modele alegerea ideală pentru oricine, de la fotografii de nunţi, la fotografii de animale sălbatice. EOS R5 şi EOS R6 realizează fotografii inegalabile şi oferă funcţii de filmare uimitoare în body-uri compacte, permiţând fotografilor şi cineaştilor să îşi depăşească limitele creative şi să surprindă acţiunea mai bine ca niciodată. 

Cu siguranță merită să testezi aceste aparate în condiții sigure, într-un studio echipat cu toate instrumentele necesare. Un alt avantaj este faptul că îți punem la dispoziție un model profesionist, alături de luminile potrivite pentru a îl surprinde cât mai creativ. 

Arată-ne o fotografie din portofoliul tău cu care te mândrești și poți câștiga una dintre cele 10 invitații la evenimentul de testare!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.