Combining Lights powered by Godox tethered Shooting cu Cosmin Gogu

Pe data de 4 noiembrie de la ora 21:00 vă invităm la cel mai nou eveniment LIVE F64 ( pe Facebook și Youtube) cu Cosmin Gogu, un fotograf cu peste 20 de ani de experiență. Tematica acestui eveniment exclusiv online este reprezentată de modul în care ne putem folosi de lumină pentru a realiza fotografii de impact.

Licențiat în Arte Vizuale, Cosmin Gogu a început o carieră în fotografie în 1998, lucrând cu reviste de modă și lifestyle precum Madame Figaro, Glamour, Cosmopolitan, Tabu, FHM, Playboy, Esquire, Men’s Health, The One, Beau Monde.

De atunci lucrează cu toți clienții și agențiile importante din România, Europa și Asia. De-a lungul carierei, a câștigat premii la festivaluri de publicitate. Printre clienții săi, amintim: Vodafone, Orange, Renault, Romtelecom, Pepsi, Tuborg, Haineken, Ursus, Chang, Grolsh, Golden Brau, Alpha Bank, Reiffeisen Bank, Swarovski, Tissot, Emi Records, BCR, BRD, Metro, OMV, Petrom, Pantene și multe altele.

Cu sediul în București, Cosmin continuă să exploreze diferite medii, creând imagini vizuale, colorate și dinamice, unde arta, fotografia și videografia merg mână în mână. Compoziția și cromatica din lucrările sale nu sunt niciodată întâmplătoare, întotdeauna surprinzând prin cadrele dinamice. Energia lui creativă, neliniștită și puternică l-au ajutat să se întreacă pe sine de la un proiect la altul, construindu-și deseori propriile seturi și recuzită pentru a-și crea lucrările magice.

Vă prezentăm în cele ce urmează câteva fotografii realizate de Cosmin Gogu care exemplifică toate aceste lucruri:

Recomandări de produse

Produsele pe care le recomandăm sunt:

Godox AD600 PRO
Godox AD600BM
Godox SLB-60W
Godox SL-200W
Godox FV200 Blit Hibrid HSS cu Lumina LED 200W
Godox TTL XPRO-C Transmitator Wireless pentru Canon

Cosmin Gogu va folosi aceste produse de la Godox alături de un aparat Canon EOS R, transmițătoarele wireless de la Godox fiind disponibile și pentru alte sisteme.

UPDATE

Iată cum a decurs acest eveniment:

Ești gata să iei parte la un live inedit susținut de Cosmin Gogu? Completează acest formular, iar noi te anunțăm imediat ce intrăm LIVE! Astfel nu vei rata ocazia să intri în dialog cu invitatul nostru si să îi adresezi în direct întrebările tale!

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre evenimentele create pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *