Fujifilm X-T4

LIVE shooting cu Fujifilm X-T4 – Aparatool potrivit în Lookool potrivit!

Pe data de 22 septembrie de la ora 21:00 vă invităm la un live shooting cu Horia Stan, un fotograf cu peste 10 ani de experiență, specializat în fashion, beauty, lifestyle și portret. Tematica acestui eveniment exclusiv online este reprezentată de fotografia de portret. Invitatul nostru Horia Stan ne va povesti puțin din experiența lui și apoi ne va demonstra într-un shooting inedit cum poți realiza portrete reușite. De ce aparatul Fujifilm X-T4 este recomandat în fotografia de portret, vom afla împreună la acest live shooting. La final, așa cum v-am obișnuit, va avea loc o sesiune de Q&A, când Horia Stan va răspunde întrebărilor voastre.

Cine este Horia Stan?

Având studii de artă și arhitectură, Horia Stan este un fotograf din București, specializat în fotografii/video comerciale, de modă și de portret. Părăsind domeniul financiar în 2013, a dedicat anii următori lucrând cu pasiune pentru clienți mari nu numai în România, ci și în străinătate. Ambițios și entuziast, Horia încearcă să treacă dincolo de lucrurile tehnice și să se concentreze asupra părților nevăzute ale fotografiei și videoclipurilor, cum ar fi conceptul și procesul de storytelling.

Lucrările sale au fost publicate în reviste precum: Revista Unica, Luxury, Revista Etiquette, Revista Elements, Revista Shuba, Revista Imute.

Printre clienții săi se numără Elena Perseil, Letita Lele, Cristallini, Stilli Deligiani, Mark Bumgarner și mulți alții.

Este de asemenea pasionat de muzică și a contribuit la proiectarea coloanei sonore a câtorva din producțiile sale video.

În 2019, în cadrul evenimentului Photo Story, Horia Stan a prezentat momentul Fujifilm, un moment interactiv în care participanții au avut ocazia să descopere ce înseamnă fotografia de portret dincolo de partea tehnică. Experiența și pasiunea lui Horia Stan pentru munca sa vor transforma acest eveniment online într-unul care merită urmărit. 


Recomandări de produse

Produsele pe care le recomandăm pentru realizarea portretelor creative sunt:

Fujifilm X-T4
Fujifilm XF Obiectiv Foto Mirrorless 18-55mm F2.8-4 R LM OIS
Fujifilm 35mm F1.4 R XF Obiectiv FujiFilm X
Fujifilm 35mm F2 R WR XF Obiectiv FujiFilm X
Fujifilm 16-55mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 R LM

Ești gata să iei parte la un live shooting inedit susținut de Horia Stan? Completează acest formular, iar noi te anunțăm imediat ce intrăm LIVE! Astfel nu vei rata ocazia să intri în dialog cu invitatul nostru si să îi adresezi în direct întrebările tale!

Urmărește-ne în continuare pentru a afla informații despre evenimentele create pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.