Canon va anunţa o nouă cameră de filmat pentru cinema pe Canon Vision, platforma pentru evenimente virtuale care va fi lansată pe 24 septembrie

Canon anunţă că va dezvălui detalii despre o nouă cameră de filmat pentru cinema pe Canon Vision – o platformă care va fi lansată la ora 15:00, în data de joi, 24 septembrie 2020 şi care va reproduce atmosfera evenimentelor în spaţiul virtual.

Vizitatorii platformei Canon Vision vor afla mai multe detalii despre această cameră de filmat, ideală pentru televiziuni, cineaşti, producători independenţi, videografi şi alţi specialişti în domeniu şi vor putea explora întreaga gamă de produse şi soluţii Pro AV. De asemenea, vizitatorii vor putea înţelege mai bine tehnologia folosită, cu ajutorul explicaţiilor oferite de echipa de specialişti, dar şi de cei mai buni profesionişti din domeniu şi vor avea ocazia să vizioneze proiecţii de scurtmetraje.

În perioada 24-25 septembrie, programul Canon Vision de evenimente include şase sesiuni live la care vor participa profesionişti care vor discuta subiecte extinse, de la provocările actuale în domeniu şi trenduri în video-jurnalism, până la domeniul post-producţiei şi viitorul Nollywood-ului.

La evenimentul de pe Canon Vision vor participa următorii profesionişti care vor răspunde întrebărilor din partea vizitatorilor platformei:

Joi 24 septembrie

  • 15:00 CEST – Elisa Iannacone: Ce reprezintă o cameră de filmat, pentru mine ca jurnalist

Elisa ne va povesti despre experienţa ei cu noua cameră de filmat Canon pentru cinema şi cu XA55 şi despre cum ajută aceste echipamente un reporter singur pe teren.

  • 17:00 CEST – Jolade Olusanya: Prima producţie realizată cu noua cameră de filmat Canon pentru cinema

Jolade ne duce în culise, la filmările pentru mini-documentarul “Give this heart a pen”, unde a folosit noua cameră de filmat Canon pentru cinema.

Vineri 25 septembrie

  • 10:00 CEST – Juan Luis Cabellos: Cum influenţează full-frame-ul cinematografia

Juan explică beneficiile tehnologiei full frame folosită la EOS C500 Mark II şi cum se combină în mod armonios cu obiectivele fixe Canon Sumire.

  • 12:00 CEST – Ollie Kenchington: Impactul pozitiv al EOS C300 Mark III asupra fluxului de lucru

Ollie ne va povesti cum s-a îmbunătăţit fluxul său de lucru din producţie, datorită modelului EOS C300 Mark III.

  • 14:00 CEST – Simeon Quarrie: Cum ajută această tehnologie producţiile cu buget restrâns

Simeon va analiza modul în care tehnologia folosită la noua cameră de filmat pentru cinema şi la EOS R5 îl ajută să poată surprinde imaginea dorită, indiferent de context.

  • 16:00 CEST – Daniel Ehimen: Nollywood: Trend şi viitor

Daniel ne va vorbi despre experienţa sa cu echipamentele din gama Canon Cinema EOS pe care le-a folosit în industria de film de la Nollywood.

Detalii eveniment Canon Vision:

  • DATA: 24 şi 25 septembrie 2020
  • ORA: De la 14:00 CEST
  • LOCAŢIA: Platforma Canon Vision
  • Transmisiunile live vor fi exclusiv în limba engleză

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile relevante pentru comunitatea foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.