DJI lansează noul gimbal OM 4

DJI a lansat astăzi noul gimbal OM 4. OM 4 este un gimbal pliabil pentru telefoane cu design magnetic. Surprinde prin ActiveTrack 3.0 și o varietate de alte funcții creative.

Alături de DJI OM 4, obțineți un suport magnetic care vă fixează telefonul pe gimbal și pe alte suprafețe metalice. De asemenea, este inclusă clema magnetică pentru siguranță în timpul utilizării smartphone-ului. 

Specificații

  • Greutate Gimbal – 390 grame
  • Dimensiuni – 276 x 119.6 x 103.6mm (desfășurat)
  • Durata de viață a  bateriei – 15 ore

Caracteristici principale

Design magnetic

DJI OM 4 este un stabilizator video care vine cu o clemă elegantă pentru telefon și un suport magnetic. Tot ce trebuie să faceți este să atașați telefonul la clemă sau suport.

Portabil și pliabil

Noul gimbal are o dimensiune compactă care îl face pliabil și astfel ușor de folosit. Un însoțitor ideal de drumeție, acest gimbal DJI pentru telefoane este incredibil de ușor de transportat și de utilizat ori de câte ori găsești ceva interesant de filmat.

Control nelimitat

Au dispărut zilele în care trebuie să ceri unui trecător să îți facă o poză. Datorită funcției Gesture Control, fie că sunteți la o adunare de familie, fie că vă bucurați de o zi la piscină, nu aveți nevoie decât de un simplu gest pentru a face o fotografie sau pentru a începe un videoclip.

Ghid de utilizare DJI OM 4:

DJI OM 4 este alegerea perfectă pentru persoanele care doresc să se bucure de stabilitate în timp ce filmează videoclipuri, fără a investi într-o configurare DSLR mai scumpă. Gimbalul accesibil permite oricui să filmeze fără a investi în sisteme mai avansate. Oferă de asemenea mai multă stabilitate decât selfie-stick-urile și este ușor de transportat în călătorii.

Momentele extraordinare ale vieții merită surprinse cu acest nou gimbal de la DJI.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *