3 obiective foto de la Panasonic pe care să le ai în vedere

Calitatea obiectivelor este dată atât de luminozitate, cât și de lentile și toată tehnologia: stabilizare, focus manual sau automat etc. În funcție de ceea ce ne dorim să fotografiem sau să filmăm, alegem și obiectivul potrivit. Laura Musuroaea ne povestește de ce merită să folosești mai multe obiective prin 3 exemple concrete de la Panasonic. Pentru început, vă prezentăm cele trei obiective Panasonic:

Panasonic 7-14mm F4 Lumix G Obiectiv MFT
Panasonic 35-100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Lumix G O.I.S. II MFT
Panasonic LEICA DG 10-25mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.7

Panasonic 7-14mm F4 Lumix G Vario

Acest obiectiv este recomandat persoanelor care sunt pasionate de fotografie sau filmare, de peisaje, arhitectură, fotografia de stradă și mai ales imobiliare. Dacă vreți să luați proiecte în portofoliul vostru de imobiliare, cu un astfel de obiectiv ultra-wide vă veți face foarte bine treaba.

Din punct de vedere al autofocului, se descurcă foarte bine.

Panasonic 10-25mm F1.7 Leica

Acest obiectiv este foarte bun atât în fotografia de stradă, cât și pentru portrete, pentru vlogging. Este un obiectiv destul de versatil. Poți obține niște efecte superbe cu el și poți surprinde momente deosebite, de aceea este un obiectiv bun de luat în vacanță.

Panasonic 35-100mm f2.8 II Lumix G X HD Vario O.I.S

Acest obiectiv este senzațional pentru nunți, cât și pentru portrete și fotografierea mai subtilă. În momentul în care suntem la un eveniment, cu acest obiectiv puteți sta la o distanță ceva mai mare de subiectul vostru și îi puteți surprinde în diverse ipostaze naturale și veți surprinde emoții reale.

Dacă vreți să începeți să experimentați cu fotografia de beauty, un astfel de obiectiv este indicat.

Urmărind acest videoclip, puteți afla mai multe despre experiența Laurei Musoroaea cu aceste trei obiective de la Panasonic:

Putem obține rezultate diferite folosind obiective diferite și în funcție de rezultatul final pe care vrem să-l avem, în funcție de industria în care vrem să activăm, de excursia pe care vrem să o surprindem, putem alege diverse obiective care să ne aducă rezultatul dorit.

Tu folosești mai multe obiective în funcție de ședințele foto/ de locurile în care fotografiezi? Lasă-ne un comentariu!

Produse recomandate

Panasonic 35-100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Lumix G O.I.S. II MFT
Panasonic LEICA DG 10-25mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.7

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *