3 obiective foto de la Panasonic pe care să le ai în vedere

Calitatea obiectivelor este dată atât de luminozitate, cât și de lentile și toată tehnologia: stabilizare, focus manual sau automat etc. În funcție de ceea ce ne dorim să fotografiem sau să filmăm, alegem și obiectivul potrivit. Laura Musuroaea ne povestește de ce merită să folosești mai multe obiective prin 3 exemple concrete de la Panasonic. Pentru început, vă prezentăm cele trei obiective Panasonic:

Panasonic 7-14mm F4 Lumix G Obiectiv MFT
Panasonic 35-100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Lumix G O.I.S. II MFT
Panasonic LEICA DG 10-25mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.7

Panasonic 7-14mm F4 Lumix G Vario

Acest obiectiv este recomandat persoanelor care sunt pasionate de fotografie sau filmare, de peisaje, arhitectură, fotografia de stradă și mai ales imobiliare. Dacă vreți să luați proiecte în portofoliul vostru de imobiliare, cu un astfel de obiectiv ultra-wide vă veți face foarte bine treaba.

Din punct de vedere al autofocului, se descurcă foarte bine.

Panasonic 10-25mm F1.7 Leica

Acest obiectiv este foarte bun atât în fotografia de stradă, cât și pentru portrete, pentru vlogging. Este un obiectiv destul de versatil. Poți obține niște efecte superbe cu el și poți surprinde momente deosebite, de aceea este un obiectiv bun de luat în vacanță.

Panasonic 35-100mm f2.8 II Lumix G X HD Vario O.I.S

Acest obiectiv este senzațional pentru nunți, cât și pentru portrete și fotografierea mai subtilă. În momentul în care suntem la un eveniment, cu acest obiectiv puteți sta la o distanță ceva mai mare de subiectul vostru și îi puteți surprinde în diverse ipostaze naturale și veți surprinde emoții reale.

Dacă vreți să începeți să experimentați cu fotografia de beauty, un astfel de obiectiv este indicat.

Urmărind acest videoclip, puteți afla mai multe despre experiența Laurei Musoroaea cu aceste trei obiective de la Panasonic:

Putem obține rezultate diferite folosind obiective diferite și în funcție de rezultatul final pe care vrem să-l avem, în funcție de industria în care vrem să activăm, de excursia pe care vrem să o surprindem, putem alege diverse obiective care să ne aducă rezultatul dorit.

Tu folosești mai multe obiective în funcție de ședințele foto/ de locurile în care fotografiezi? Lasă-ne un comentariu!

Produse recomandate

Panasonic 35-100mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 Lumix G O.I.S. II MFT
Panasonic LEICA DG 10-25mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.7

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.