Sfaturi pentru a scoate în evidență părul în fotografii

Ai petrecut o grămadă de timp la salon și acum vrei să scoți în evidență rezultatul în fotografii uimitoare, ori pur și simplu sunt anumite momente în care îți place cum îți stă părul și vrei să surprinzi asta în instantanee reușite? Împărtășim cu tine câteva sfaturi!

Lumina bună

Lumina bună este esențială pentru ca fotografiile să arate bine, iar fotografiile în care se pune accentul pe păr nu fac excepție. Trebuie să obții suficientă lumină pentru a dezvălui fiecare nuanță a firelor de păr.

În privința luminii naturale, cheia este să găsești exact acel loc în care lumina să cadă exact așa cum trebuie și să nu fie prea aspră. În privința fotografiilor realizate în studio, există o mulțime de accesorii care scot în evidență frumusețea podoabei capilare a modelelor.

Eliberează fundalul

Subiectul principal al fotografiei de păr ar trebui să fie părul, dar de multe ori un fundal prea încărcat poate atrage atenția spre alte elemente. Este indicat să ordonezi spațiul din spatele tău înainte de a face fotografii.

Folosește-te de accesorii

Părul tău poate fi vedeta, dar o pereche bună de ochelari de soare ori diverse accesorii precum inele și brățări îl pot scoate și mai mult în evidență.

Fii încrezătoare

Dacă dorești o fotografie în care să scoți în evidență frumusețea părului tău și cum felul în care îl porți vorbește despre tine, trebuie să emani încredere în tine, bucurie pentru felul tău autentic de a te exprima.

Încearcă să pozezi în diferite modalități

Poți experimenta mai multe modalități de a poza, până ce găsești exact acea modalitate care îți scoate în evidență coafura.

Dincolo de felul în care pozezi, este important și cum alegi să îți aranjezi părul. Fie că dorești să îți faci bucle generoase sau ești fană a părului îndreptat, contează felul în care îți usuci părul și ce accesorii folosești pentru a îl aranja. La F64, am pregătit uscătoare de păr și multistylere de la Dyson, produse de calitate, caracterizate prin tehnologie avansată.

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Chiar arata superb! Am cateva idei in cap si o sa incerc sa vad cum iasa… Mersi de incurajare!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.