(c) Laszlo Potozky

FORONA lansează noul site de prezentare a asociației

FORONA (Organizația fotografilor de natură din România) lansează în data de 5 iunie 2020, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, noul site de prezentare al asociației și pagina proprie de Facebook.

Prin intermediul acestora, FORONA își propune să vină mai aproape de toți iubitorii de natură din România, dar mai ales de fotografii pasionați de natură și de conservarea acesteia, fie ei începători sau avansați, amatori sau profesioniști.

Asociația a fost înființată în anul 2015 cu scopul de a dezvolta și promova domeniul fotografiei de natură din România și de a sprijini conservarea zonelor naturale prin implicarea membrilor în proiecte ce vizează arta fotografică și protecția mediului. Numele este un acronim format din primele două litere ale cuvintelor:
FOtografie, ROmânia și NAtură. Asociația are în rândurile ei atât fotografi profesioniști, care au dat dovadă de un simț artistic deosebit și care s-au remarcat prin proiecte interesante (Dan Dinu, Dorin Bofan, Zoltán Nagy, pentru a enumera doar trei dintre ei), dar și fotografi amatori care se preocupă de documentarea anumitor
aspecte ale vieții sălbatice sau a anumitor locuri.

FORONA este o asociație deschisă către colaborări sau proiecte care să ajute la promovarea naturii și la protejarea acesteia. Membrii Forona și asociația în sine, vor încerca să fie mereu un exemplu de urmat în ceea ce privește conduita etică și viziunea artistică pe care o împărtășesc, iar în acest sens au dezvoltat și primul cod
etic din România referitor la fotografia de natură, ce poate fi găsit pe www.forona.ro/cod-etic. Prin acest set de reguli asociația și membrii acesteia promovează o conduită responsabilă față de natură și oferă suport fotografilor aflați la început de drum.

Vă așteptăm alături de noi pe www.forona.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/asociatia.forona.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • I love these birds, I have a p1000 camera and the shots are awesome!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.