Canon Live Talks – Soluții de vlogging la îndemână cu Cristi Kerekes și Gabriel V Barna

F64 și Canon au lansat începând de luni, 27 aprilie, o serie de transmisii LIVE intitulată Canon Live Talks. În cadrul acestor transmisii abordăm subiecte inedite, relevante în contextul actual. De la produse pentru începători, la avantajele sistemelor DSLR și mirrorless, la echipamente pentru vlogging, indiferent de preferințele tale în domeniul fotografiei și videografiei, vei putea descoperi lucruri interesante în aceste evenimente de transmisii LIVE.

Ne vom întâlni în spațiul virtual, LIVE, pe contul de Facebook al F64, începând cu ora 20:00, pentru fiecare zi de eveniment, alături de invitații proiectului. Putem profita împreună de timpul în care stăm acasă pentru a învăța lucruri noi, pentru a ne dezvolta pasiunea pentru fotografie și videografie și mai ales pentru a rămâne conectați la comunitatea foto-video, lucru vital în această perioadă. Alături de invitați, specialistul foto Canon Support George Stănculeanu va răspunde tuturor întrebărilor legate de echipamente, accesorii etc.

Canon Live Talks – 21 mai

Pe 21 mai de la ora 20:00 are loc cea de-a treia ediție Canon Live Talks. Vă așteptăm pe pagina evenimentului unde alături de Cristi Kerekes și Gabriel V Barna vom discuta despre Soluții de vlogging la îndemână. Cum te inspiri în alegerea subiectelor, cum îți prezinți povestea, cum te documentezi, dar și ce echipamente să folosești în funcție de subiect – acestea vor fi punctele principale ale discuției.

În ziua de astăzi poți face vlogging cu orice tip de device, de la telefon până la o cameră de acțiune. Diferența o face, evident, calitatea imaginii, dar depinde atât de ce fel de conținut vrei să livrezi cât și de bugetul fiecăruia dintre noi.

Agenda evenimentului

  • Omul din spatele vloggurilor
  • Structura vloggurilor – Cum te inspiri în alegerea subiectelor, documentare
  • Workflow
  • Ce echipamente să folosești în funcție de subiect
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Produsele pe care le recomandăm sunt:

Canon EOS M50
Canon EOS M200
Canon PowerShot G7 X Mark II

Vă așteptăm joi, 21 mai, de la ora 20:00 cu întrebări pentru invitații noștri. Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook. Vă puteți înscrie AICI.

Cristi Kerekes

Cristi Kerekes se consideră în primul rând YouTuber, iar acest lucru a trecut în prim plan din 2019, când a devenit freelancer. Are un canal de YouTube în limba engleză, cu peste 50.000 de abonați, unde crează conținut educațional axat pe tutoriale de editare foto-video și social media, vorbind de asemenea și despre aparatura esențială creatorilor de conținut. Aceste lucruri l-au adus în cele din urmă și alături de echipa F64 Studio, producând materiale video care vin în ajutorul celor care doresc să afle mai multe informații despre produse, într-o formă interactivă.

Pe plan secund, este pasionat de fotografia stock, dar și de conținut social media, colaborând în 2019 cu antreprenori precum Cristian Onețiu.

Iată ce ne-a mai dezvăluit Cristi Kerekes!

“Mă consider un perfecționist, chiar dacă asta poate însemna un lucru bun dar și rău uneori. Îmi place să optimizez mereu orice fac și pun preț pe detalii, pentru că deși pare un clișeu ceea spun, detaliile contează enorm și nu mereu ne dăm seama de acest lucru.

Fie că e vorba de tehnologie sau tehnici de editare, întotdeauna îmi place să înțeleg lucrurile într-un mod logic, iar după ce fac asta, încerc să ajung la o explicație cât mai simplă pe care să o prezint și celorlalți. Să fiu în fața camerei îmi dă o stare pozitivă, recunosc, mai ales când pot oferi valoare utilă și altora, prin conținut educațional.”

Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de Cristi Kerekes:

Gabriel V Barna

Gabriel V Barna este full time creator de conținut educațional.

YouTuber cu experiență de peste 5 ani, acesta îi învață si sustine pe creatorii de continut educational. Deține un canal de YouTube cu peste 8000 de creatori de conținut din Romania, unde are publicate tutoriale care cuprind toată zona de producție pentru content-ul digital.

Este lector la cursul de Vlogging de la F64 și are propriul curs de vlogging pe Udemy.

Oferă consultanță pentru companii care vor să crească, folosind conținutul video în mediul online.

Este alături de echipa F64 Studio de mai bine de 3 ani, producând zeci de materiale video, care vin în ajutorul celor care au nevoie sa afle mai multe informații despre produse, într-o formă interactivă.

“Am misiunea de a susține educația non-formală din mediul online, în special prin content video și prin dezvoltarea unei comunități de creatori SMART în mediul online românesc.”

Urmărește-ne aici, vom reveni cu următoarele evenimente din seria Canon Live Talks, cu subiecte la fel de interesante și invitați pe măsură! Și tu ne poți recomanda alte teme, subiecte de interes pentru tine, te invităm să le treci în comentariile acestui articol!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.