Cum poți folosi Sigma fp ca webcam

Această perioadă ne provoacă să ne îndreptăm atenția către crearea de conținut. Dacă dorești să îmbunătățești calitatea conținutului pe care îl livrezi, ai nevoie de o cameră DSLR sau mirrorless pentru a putea utiliza senzorii mai mari și a profita de calitatea generală a filmării.

Cu toate acestea, majoritatea camerelor nu pot funcționa ca webcam-uri fără un dispozitiv intitulat card de captare. Acest dispozitiv transformă ieșirea HDMI a camerei într-un flux pe care un computer îl poate prelua prin portul USB. Dar Sigma fp a făcut un pas mai departe, permițând să folosești aparatul ca o cameră web fără acest dispozitiv.

  • Senzor full-frame 24.6MP
  • ISO: 100 – 25600 (Extended: 6 – 102400)
  • Timp expunere: 1/8000 – 30 s, Bulb Mode
  • Stocare: card SD/SDHC/SDXC (UHS-II)

Sigma FP este un aparat foto mirrorless cu senzor full-frame BSI Bayer CMOS de 24.6MP și stabilizare de imagine electronică. Sigma FP dispune de un sistem de autofocus cu 49 de puncte și are o plaja ISO cuprinsă între 100 si 25.600. Camera este capabila să înregistreze la rezolutie 4K la 24, 25 sau 30 FPS, fiind compatibilă cu formatele CinemaDNG la 8, 10 sau 12 biti, cât si cu formatul MOV folosind codecul H.264.

Cum poți folosi aparatul Sigma fp ca webcam

În primul rând, trebuie să mutați aparatul în modul Cine. 

Apoi, apasă butonul Meniu, mergi la modul Sistem/USB și selectează Video Cass (UVC).

Odată ce ai făcut acești doi pași, calculatorul va recunoaște aparatul Sigma fp ca o cameră web și poți utiliza softaware-ul preferat pentru a captura sau transmite conținutul.

Bineînțeles, un live de succes este compus dintr-o mulțime de elemente. În articolul de mai jos îți prezentăm esențialul pentru un live de calitate:

Esențialul pentru un live de calitate în 2020

Te așteptăm cu o mulțime de produse pentru live streaming. Iar dacă ești în căutare de camere video și alte accesorii, te așteptăm pe pagina noastră dedicată vloggingului.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.