(c) Vali Bărbulescu

Photo Date cu Panasonic și Vali Bărbulescu

În perioada aceasta am descoperit împreună că nu există limite atunci când vine vorba de creativitate și ne-am întâlnit virtual în toate evenimentele LIVE organizate: Photo Talks, Critica Foto. Lansăm alături de Panasonic o nouă provocare: cât de creativ poți fi atunci când realizezi un portret acasă?

Workshop-ul LIVE va avea loc pe 5 mai, de la ora 20:00 pe pagina de Facebook F64 și va fi susținut de Vali Bărbulescu. De la sfaturi despre compoziție și lumină, la tehnici de editare, acest webinar va îmbina armonios atât partea teoretică cât și partea practică. Ce aduce în plus acest workshop online? Ne vom axa pe fotografierea acasă, pe cum poți realiza portrete creative cu ceea ce ai la îndemână în confortul casei tale. În plus, lansăm o provocare pentru participanți, să realizeze cel mai creativ portret acasă. Ne vom da apoi întâlnire pe 12 mai, când Vali Bărbulescu va discuta pe baza portretelor realizate de participanți și va alege un câștigător.

Curios în ce constă premiul?

Căștile HTX80B reprezintă o modalitate elegantă de a vă bucura de un sunet vibrant de înaltă calitate.

UPDATE 7 MAI

Pe 12 mai ne dăm iar întâlnire alături de Vali Bărbulescu și vom discuta pe baza fotografiilor înscrise în concurs. Cea mai creativă compoziție va fi premiată cu o pereche de căști HTX80B de la Panasonic. Se înscrie o singură fotografie de portret/autoportret în pagina evenimentului.

Te așteptăm la Photo Date cu Panasonic și Vali Bărbulescu, la fel de curioși și noi despre ce vom descoperi despre cum să faci portrete creative acasă. Te poți înscrie AICI.

Agenda evenimentului

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Partea teoretică

În cadrul acestei părți, Vali Bărbulescu va discuta despre lumină, compoziție, posing și editare.

Partea practică

Vali Bărbulescu va exemplifica lucrurile discutate în prima parte printr-un shooting de portret cu Delia Tudose folosind un aparat Panasonic Lumix S1R.

Provocarea #CelMaiCreativPortretAcasă

Noi vă oferim sfaturile pentru a realiza #CelMaiCreativPortretAcasă și suntem curioși să vedem fotografiile voastre. Cea mai creativă compoziție va fi premiată cu o pereche de căști HTX80B de la Panasonic.

Recomandări de produse

Produsele pe care le recomandăm pentru realizarea portretelor creative sunt:

Gama Lumix S
Lumix G7
Lumix G9
Lumix GH5
Lumix G80

His  story

Vali Bărbulescu a descoperit fotografia în urmă cu 10 ani și de atunci se află într-o călătorie vizuală continuă. Fascinat de frumusețea umană, fiecare portret realizat de el se constituie într-o poveste spusă într-o fracțiune de secundă. Atracția pentru estetic în forme și spatiu l-a dus către fotografia de fashion, pe care Vali o realizează natural, într-o manieră clasică dar cu o rezonanță contemporană puternică.

Pasiunea, determinarea și munca susținută au făcut ca fotografiile sale să fie recunoscute în marile epicentre ale modei ca Paris, Milano, Londra sau New York.

A fost publicat în print și online în reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. Lucrează frecvent pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc., iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi și Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber si cei mai importanti influenceri din zona fashion/lifestyle printre care Chiara Ferragni, Kristina Bazan, Bruna Marquezine, Cameron Dallas și Anna Dello Russo.

Hedonist avid și cu un spirit nomad, Vali Bărbulescu se folosește de fotografie pentru a realiza “the journey of his life”!

Lucrările sale

Vă lăsăm mai jos câteva imagini realizate de invitatul nostru, Vali Bărbulescu.

Vă invităm marți, 5 mai, de la ora 20:00 pe pagina de Facebook F64 la Photo Date cu Panasonic și Vali Bărbulescu, să descoperim împreună cum putem realiza portrete creative acasă. Nu uita să te înscrii AICI!.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Intalnirile cu Vali Barbulescu sunt intotdeauna, pline de viata, colorate si fresh. Povesteste frumos, si traieste tot ce spune. E o placere sa-l asculti si, daca alegi asta, sa inveti ceva de la el si din trairile lui. Abia astept martea viitoare. Iar F64 e foarte tare cu toate aceste intalniri online..!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *