F64 și Canon lansează Canon Live Talks

F64 și Canon lansează începând de luni, 27 aprilie, o serie de transmisii LIVE intitulată Canon Live Talks. În cadrul acestor transmisii, vom aborda subiecte inedite, relevante în contextul actual. De la produse pentru începători, la avantajele sistemelor DSLR și mirrorless, la echipamente pentru vlogging, indiferent de preferințele tale în domeniul fotografiei și videografiei, vei putea descoperi lucruri interesante în aceste evenimente de transmisii LIVE.

Ne vom întâlni în spațiul virtual, LIVE, pe contul de Facebook al F64, începând cu ora 20:00, alături de invitații proiectului. Putem profita împreună de timpul în care stăm acasă pentru a învăța lucruri noi, pentru a ne dezvolta pasiunea pentru fotografie și videografie și mai ales pentru a rămâne conectați la comunitatea foto-video, lucru vital în această perioadă. Alături de invitați, specialistul foto Canon Support George Stănculeanu va răspunde tuturor întrebărilor legate de echipamente, accesorii etc.

Canon Live Talks - 27 Aprilie

Dăm startul la evenimentele online Canon Live Talks pe 27 aprilie, de la ora 20:00. Vă așteptăm pe pagina evenimentului unde, alături de Adina Chițu de la Pancake Planet vom parcurge o delicioasă călătorie culinară virtuală, unde fiecare detaliu contează pentru a crea o poveste savuroasă.

Echipamente

În cadrul acestui eveniment, focusul va fi îndreptat în general asupra produselor pentru începători, în special a următoarelor produse:

Planning

Vorbim despre cum să îți planifici o ședință foto

Setup

Cum creezi un set up de la zero, care e povestea pe care vrei să o transmiți

Camera. Best Use

Cum sa folosesti aparatul foto pentru a surprinde cat mai bine subiectul

Unghiul potrivit

Cum sa alegi cele mai potrivite unghiuri in functie de preparatul pe care urmeaza sa-l pozezi

Props

Care sunt props-urile de care ai nevoie si cum sa le alegi pe cele potrivite subiectului si set-up-ului tau

Edit

Cum editam o fotografie culinara

Vă așteptăm luni, 27 aprilie, de la ora 20:00 cu întrebări pentru invitata noastră. Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook. Vă puteți înscrie AICI.

Adina Chițu

her  story

Adina Chițu este food stylist și food photographer de mai bine de 3 ani, iar proiectul ei de suflet Pancake Planet reuneşte o galerie de fotografii moody în care mâncarea este subiectul principal, în special deserturile pe care le coace mereu cu pasiune, dar care reuşesc să fie ceva mai mult decât fotografii cu şi despre mâncare, ele surprind adevărate poveşti şi îți transmit o stare anume, o emoție aparte care rămâne cu tine mult după ce i-ai răsfoit fotografiile.

Iată ce ne-a mai dezvăluit Adina Chițu!

” Îmi doresc întotdeauna să transmit prin fotografiile mele o stare anume, un soi de emoție, și să spun o poveste, nu numai povestea preparatului pe care îl surprind ci și povestea unui moment, povestea acelor momente scurte din viața noastră cărora nu le dăm prea mare importanță, dar care în opinia mea înseamnă atât de mult, acel moment în care întinzi crema peste un blat de tort sau acel moment în care torni vinul în pahar la o masă pe care ai aranjat-o frumos pentru cei mai buni prieteni.

Fructele și legumele de sezon mă inspiră întotdeauna, de la ele pornesc majoritatea ideilor mele, dar mă inspiră adesea și props-urile, accesoriile pe care le folosesc în fotografiile mele, am devenit un mic colecționar, văd o farfurie superbă într-un second hand și deja îmi imaginez o felie de tort așezată pe ea la umba unui măr.”

Iată cum a fost delicioasa călătorie culinară virtuală alături de Adina Chițu și George Stănculeanu!

Urmărește-ne aici, vom reveni cu următoarele evenimente din seria Canon Live Talks, cu subiecte la fel de interesante și invitați pe măsură! Și tu ne poți recomanda alte teme, subiecte de interes pentru tine, te invităm să le treci în comentariile acestui articol!

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Discutam si despre folosirea telefonului? Ce iti trebuie ca echipament, minim, pentru a avea foto/video de calitate?

    • Bună ziua. În această ediție vom discuta despre echipamente Canon. Vor urma și alte subiecte, vă invităm să ne urmăriți pe blog. De asemenea, aici puteți găsi articole despre fotografia cu telefonul: https://blog.f64.ro/category/fotografia-cu-telefonul/ , categorie pe care o actualizăm constant.

      O zi bună!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.