F64 te invită la ”Doza de mișcare”, LIVE cu Diana Stejereanu

F64 alături de antrenaroarea de fitness Diana Stejereanu, te invită începând de joi, 9 aprilie, să îți iei doza de mișcare. În fiecare zi de marți și joi, începând cu ora 11, ne dăm întâlnire în spațiul virtual, LIVE pe contul de Facebook F64, pentru 30 de minute de fitness.

 

La fel ca tine și noi stăm acasă, iar mișcarea este un element esențial pentru sănătatea noastră. Pentru că mișcarea ne dă o stare de bună dispoziție și mai multă poftă de viață, te invităm să spui START provocării noastre și să îți iei doza zilnică de energie alături de Diana Stejereanu

Inițial am lucrat în marketing pentru câteva branduri mari. Apoi, așa cum se întâmplă, a început o poveste ‘boy meets girl’.

Povestea s-a încheiat cu o inimă frântă. Dar cardio rezolvă asta: când îți sare pulsul de 130, inima ta începe să bată din nou la fel de tare ca înainte.

Iar greutățile alea pe care le ridici sunt pietrele de pe inima ta. Te vindeci și sportul devine hobby.

Am simțit pe pielea mea cât de multe îți poate dărui mișcarea: încredere, sănătate, energie, zâmbet și putere de muncă. Și mi-am dorit foarte mult să pot ajuta cât mai multă lume să simtă asta. Așa că am renunțat la tot ce era înainte și mi-am îmbrățișat misiunea 100%.

Nu mă înțelegeți greșit, eram fericită. Dar am fost și mai fericită când am reușit să fac oamenii din jurul meu să se îndrăgostească de sport. Niciodată la prima vedere, întotdeauna treptat, cum se întâmplă în poveștile cu final fericit.

”Cel mai fericit om este acela care face fericiţi un număr cât mai mare de oameni.” zicea X, iar eu o cred fiindcă am reușit-o: prin consiliere și sfaturi de dietă, sport și motivație oferită fetelor.

Ne vedem LIVE, joi 9 aprilie, de la ora 11:00 pe pagina de Facebook a F64, alături de Diana Stejereanu.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.