Adobe oferă două luni gratuite de Creative Cloud – Află cum poți beneficia de ofertă

Industria fotografiei este puternic afectată de pandemia de coronavirus, iar Adobe vine în ajutorul elevilor nevoiți să învețe de acasă oferindu-le gratuit Creative Cloud. Compania face un pas mai departe și anunță că va acorda fiecărui abonat două luni de abonament gratuit.

Compania nu a anunțat această promoție nicăieri și va trebui să urmați câțiva pași pentru a beneficia de aceasta. Iată cum puteți obține cele două luni gratuite în doar câteva minute.

(c) PetaPixel

Pasul 1: Conectați-vă la contul de CC

Accesați site-ul web Adobe și conectați-vă la contul de Creative Cloud.

Pasul 2: Anulați-vă Planul

În pagina principală a contului pe care îl dețineți, faceți clic pe link-ul Cancel Plan din abonament. ( Nu vă îngrijorați, asta nu înseamnă că vă veți anula contul).

(c) PetaPixel

Pasul 3: Parcurgeți pașii de anulare

După un proces de verificare a contului, vor fi prezentați niște pași pentru a confirma dacă doriți cu adevărat să anulați contul. Parcurgeți acești pași, treceți de pagina de Feedback și Detalii până la pagina Oferte.

(c) PetaPixel

Dacă primiți un avertisment cu privire la o taxă de anulare anticipată, dacă acceptați și faceți click pe aceasta, puteți ajunge la Ofertă înainte de a finaliza anularea.

Pasul 4: Acceptați oferta

Pentru a vă păstra ca abonat, Adobe ar trebui să vă prezinte o ofertă pentru a primi gratuit următoarele două luni din plan. Faceți click pe Acceptați oferta.

(c) PetaPixel

Pasul 5: Bucurați-vă de două luni gratuite

Asta a fost tot! La final trebuie să ajungeți la o pagină de confirmare care spune că planul dumneavoastră a fost actualizat cu un credit gratuit timp de 60 de zile.

(c) Peta Pixel

Suntem curioși dacă reușiți să obțineți această ofertă. Aparent această ofertă poate să funcționeze sau nu în funcție de diverși factori. Unii abonați Creative Cloud care plătesc anual raportează că nu au văzut oferta, în timp ce alții o văd după ce au dat click peste avertismentul de taxare anticipată.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *