Produse Canon recompensate cu premii iF Design Awards

Canon Inc. a anunţat că design-urile a opt produse din Canon Group au fost recompensate de către iF International Forum Design GmbH cu prestigioasele premii  iF Design Awards. Anul acesta marchează al 26-lea an consecutiv în care Canon câştigă premii iF Design Awards. Încurajaţi de recunoaşterea excelenţei noastre în ceea ce priveşte design-ul produselor, Canon va continua să depună toate eforturile pentru a realiza produse care să combine cele mai înalte niveluri de performanţă şi design.

Produsele câștigătoare iF Design Award 2020

  • XF705 – Cameră video 4K UHD profesională

  • Sumire Prime – Obiective de cinema cu distanță focală fixă pentru camere cu montură PL
  • OCT-A1 – Tomografie în coerenţă optică

  • IVY REC – Aparat de fotografiat compact

  • Seria Arizona 130- Imprimantă pentru materiale rigide cu UV

Organizate începând cu anul 1953, iF Design Awards sunt recunoscute pe plan internaţional ca unele dintre cele mai prestigioase premii din domeniul design-ului, o recunoaştere a celui mai bun design pentru modele de echipamente alese din toată lumea în fiecare an. În acest an, peste 7.200 de modele din 56 de ţări şi regiuni au fost examinate de către experţi în design de talie internaţională, din şapte domenii: produs, ambalaj, comunicare, arhitectură interioară, concept profesional, design de servicii şi arhitectură

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.