Canon lansează modelul EOS 850D

Canon Europe anunţă lansarea modelului Canon EOS 850D, un aparat foto DSLR uşor, versatil şi conectat, dotat cu procesor DIGIC 8 rapid şi eficient. Capabil să surprindă imagini bogate, detaliate, cu ajutorul senzorului APS-C CMOS Dual Pixel de 24,1 megapixeli şi să filmeze impecabil în format 4K, modelul Canon EOS 850D este modelul ideal, cu soluţii complete pentru fotografii amatori care doresc să îşi îmbunătăţească echipamentul actual şi să îşi exprime creativitatea.

Senzorul APS-C al aparatului oferă un nivel înalt de control asupra câmpului de profunzime, realizând imagini clare cu fundaluri frumos estompate care scot subiectele în evidenţă. Chiar şi atunci când fotografiaţi subiecte care se mişcă rapid sau aflate la distanţă, precum păsările în zbor, senzorul de 24,1 MP asigură o rezoluţie amplă, potrivită pentru decupare. De asemenea, senzorul ajută la realizarea de fotografii de înaltă rezoluţie fără să afecteze calitatea acestora atunci când luminozitatea este scăzută; ideal pentru fotografierea de portrete în interior. Deoarece acest model face parte din sistemul de renume mondial EOS, utilizatorii îi pot ataşa orice obiectiv EF sau EF-S, pot adăuga un bliţ Speedlite pentru o iluminare creativă sau pot conecta un microfon extern prin intermediul mufei de 3,5 mm. Dacă îl folosesc împreună cu obiectivul versatil EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM, fotografii pot aborda nenumărate scenarii de fotografiere.

Folosind experienţa de la gama de echipamente profesionale Canon, modelul EOS 850D este dotat cu funcţie de focalizare automată (AF) cu urmărire inteligentă (iTR), facilitată de senzorul de măsurare RGB+IR de 220.000 pixeli. Făcând schimb de date despre expunerea automată la rezoluţie mare cu senzorul AF, focalizarea automată cu iTR asigură un răspuns rapid şi claritate, ideal pentru fotografiere sportivă şi fotografierea animalelor sălbatice. Această tehnologie avansată oferă posibilitatea de urmărire automată a feţei prin vizorul optic. Design-ul ergonomic are prevăzut discuri de selectare în partea de sus şi în partea din spate pentru controlul timpului de expunere şi al diafragmei. Cu design îmbunătăţit, carcasă uşoară şi conectivitate mai bună pentru o utilizare mai uşoară, modelul Canon EOS 850D este o opţiune excelentă pentru fotografii amatori care au nevoie de un aparat foto care să îi inspire şi să le ofere control creativ total.

Surprindeți mereu momentul

Funcţia de focalizare automată de precizie cu detectarea ochilor în Live View creează potrete cu aspect natural, cu ochi bine definiţi care pun subiectul în evidenţă. De asemenea, acest model are capacitatea de a fotografia în rafală cu 7cps şi poate urmări cu acurateţe şi fără efort subiectele în mişcare. Pentru a oferi fotografilor flexibilitatea de a realiza fotografii din puncte dificile, modelul este dotat cu un ecran tactil rabatabil care poate fi poziţionat aproape în orice unghi, pentru compoziţii mai creative.

La modelul Canon EOS 850D, funcţia de urmărire la autofocalizare este rapidă şi precisă datorită senzorului AF cu 45 de puncte în cruce şi funcţiei Dual Pixel CMOS AF, în timp ce funcţia de detectarea a feţei este mai eficientă atunci când oamenii se află în cadru, ideal pentru fotografiere în condiţii slabe de iluminare, de exemplu atunci când subiecţii sunt iluminaţi din spate.

Un control mai mare la fotografiere și filmare

Indiferent că este vorba de fotografiere sau filmare, acest DSLR rapid şi puternic oferă imagini de calitate impecabilă datorită procesorului DIGIC 8. Canon EOS 850D poate filma în format Full HD până la 60p, în format 4K cu imagine impecabilă până la 25p şi duce mai un pas mai departe opţiunile pentru filmare ale modelului anterior, cu un set-up mai detaliat pentru filmarea cu redare accelerată şi selectarea automată a scenelor. Pentru a estompa tremurul asociat cu filmarea din mână, modelul EOS 850D este dotat cu un stabilizator de imagine digital în 5 axe pentru filmare, pentru realizarea de filmări clare, controlate.

Atunci când fotografiază în modul Live View, fotografii au un control ultra-fin când selectează punctul de focalizare – în modul automat sunt 143 de puncte de focalizare şi în modul selectare manuală sunt 3975 de puncte, datorită funcţiei Dual Pixel CMOS AF. Funcţia Remote Live View le oferă fotografilor un control extins, inclusiv fotografierea de la distanţă şi posibilitatea de vizualizare de pe telefonul inteligent; ideal pentru momentele în care fotografii doresc să plece de lângă aparatul foto. Având posibilitatea de fotografiere în format RAW, fotografii pot utiliza toate informaţiile captate de senzor, iar fotografierea în format C-RAW va produce un fişier de dimensiuni mai mici care aproape că va dubla memoria-tampon pentru fotografiere în rafală de la 40 de imagini la 75. Având posibilitatea de editare RAW direct din aparatul foto, utilizatorii îşi pot îmbunătăţi imaginile fără a avea nevoie de un calculator sau de un dispozitiv mobil.

 

 

Conectare și partajare ușoară

Opţiunile de conectivitate le oferă fotografilor amatori mai multe moduri de a-şi partaja munca şi mai multă siguranţă în timpul realizării. Modelul este dotat cu Wi-Fi de 2,4GHz şi Bluetooth® cu consum redus de energie, iar fotografii pot conecta aparatul foto Canon EOS 850D la dispozitivele cu sistem de operare iOS sau Android cu ajutorul aplicaţiei Canon Camera Connect, pentru a edita şi a partaja imagini de înaltă calitate. De aici, conţinutul poate fi descărcat într-un dispozitiv inteligent, verificat şi postat pe reţelele de socializare sau partajat cu prietenii şi familia. Datorită acestei integrări, fotografii pot edita foarte uşor conţinutul folosind DPP Express pentru iPad pentru un flux de lucru exclusiv în format RAW când nu sunt acasă. De asemenea, funcţia Auto Image Sync realizează copii de siguranţă atât pentru fotografii, cât şi pentru filmări în calculatorul utilizatorului cu Image Transfer Utility 2, astfel că imaginile importante nu se pierd niciodată.

Pentru fotografii amatori care doresc să treacă la un alt nivel de comenzi creative, acest impresionant DSLR surprinde imagini detaliate şi realizează filme uimitoare în format 4K. Cu timp de răspuns rapid, uşor de utilizat şi făcut pentru a rezista mult timp, modelul Canon EOS 850D este dotat cu un set de funcţii avansate care oferă fotografilor instrumentele de care au nevoie pentru a-şi explora crreativitatea.

 

Modelul EOS 850 va putea fi achiziționat începând cu luna aprilie 2020.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.