Zilele Sony, în luna februarie doar la F64

În Luna Iubirii, revenim alături de Sony cu o nouă serie de evenimente speciale marca ‘Zilele Sony’, menite să aprindă curiozitatea oricărui pasionat de lumea foto-video. Ce ne așteaptă? Iubire pentru fotografie, imaginație, emoție, fotografi și videografi de la care avem de învățat și, mai ales, sesiuni de testare pentru cele mai noi și mai dorite echipamente de la Sony, plus o mulțime de oferte și promoții dedicate creatorilor de conținut, în oricare formă a sa.

Cu ce vine nou această ediție Zilele Sony?

Afli imediat, în rândurile de mai jos, data, locația și tema fiecărui eveniment, plus câteva informații despre speakeri.

Și nu uita că Zilele Sony este o campanie în care cei interesați își pot achiziționa echipamentele dorite în condiții mult mai avantajoase, dar pentru mai multe detalii vizitați pagina dedicate.

Locurile la evenimente sunt, ca de obicei, limitate, însă nu uita că ne poți urmări și online, vom avea transmisii LIVE și multe, multe stories pe Facebook și Instagram, de la ”locul faptei”.


Te-am făcut curios? Iată care este ordinea evenimentelor din ‘Zilele Sony’ la F64.​

Aprinde Imaginația, workshop cu Vlad Andrei (19 februarie @ The Brewery)

Fashion in Low Light va fi prima tema din serie. Evenimentul va avea loc pe 19 februarie, la prietenii noștri de la The Brewery, începând cu ora 19:00, un after work numai bun pentru pasionații care ne-au urmărit pe Facebook și au trimis 3 imagini cu tematica evenimentului. Workshop-ul va fi o ocazie inedită de a învăța tehnici de fotografiere de la un creator cu experiență și de a îmbunătăți portofoliul 🙂

Programul evenimentului:

18:45 – 19:15 – Primire participanți / Welcome
19:15 –  20:00 – Prezentare guest speaker și sesiune Q&A
20:15 – 20:30 – Preluare aparate și obiective mirrorless Sony pentru sesiune testare
20:30 – 22:00 – Ședința foto cu fotomodel pro 

Cine va fi trainerul și gazda noastră?

Vlad Andrei este unul dintre cei mai activi fotografi de modă din România. A publicat în reviste precum: Harper’s Bazaar , Cosmopolitan, Glamour, Forbes, Beau Monde printre multe altele și colaborează cu următoarele branduri: Unilever, Dior Makeup, Pandora, Electric Castle, STYLAND, Loulou, M.Marquise, D’s Damat, ANNA CORI, Il Passo.

Are în spate ani de experiență în fotografia documentară, a studiat fotografia de modă la University of Arts London, se specializează într-un spectru larg estetic și tehnic al acestui domeniu.

Vom testa cele mai noi aparate și obiective de la Sony într-o ședință foto dedicată!  Vezi toate  imaginile înscrise, dar și rezultatele pe pagina noastra de Facebook!

#PortraitDate, cu Mihnea Ratte (24 februarie @ Showroom-ul F64)

Zilele Sony la F64

De Dragobete, pe 24 februarie,  între ora 12:00 și 16:00, te așteptăm alături de fotograful fericit, Mihnea Ratte, să îi faci cadou persoanei iubite cel mai frumos #portraitdate.

Ce înseamna Portrait Date?

Vino la Magazinul F64 (Bd.Unirii 45), la Zona de Studio de la parter și vei lua acasă o imagine numai bună de pus în ramă. Mai mult, îi poți face chiar tu un portret persoanei iubite, cu echipamente puse la dispoziție de Sony România și câteva tips and tricks de la Mihnea și consultanții noștri.

Noi dăm cafeaua sau vinul, iar tu vei avea #portraitdate-ul perfect într-o zi de Dragobete inedită. 

Special pentru fete! Un make-up artist le va răsfăța pentru o zi minunată!

Cum poți participa?

Înscrie-te din timp AICI și programează-te, iar colegii noștri te vor contacta pentru confirmare. Nimic mai simplu!

Cine este Mihnea și de ce e fericit?

Mihnea a început ca jurnalist, dar în paralel a dezvoltat o pasiune pentru fotografie. A pus punct redacției și s-a aruncat cu capul înainte în noul lui scop în viață: să arate celor din jurul lui cum și ce vede el. Așa a ajuns să spună despre el că este fotograf fericit, pentru că în fiecare zi face ce îi place. Fotografiază de 11 ani și cel mai mult îi place alergătura de la evenimente și festivaluri. Consideră că aparatul este doar o unealtă, important este să transmită ce simte.

De ce să vii la noi de Dragobete? 

Mihnea o zice cel mai bine:

Trăim în era digitalizării, a robotizarii, vremuri în care preferăm sa dăm o reacție la un story și 200 de mesaje pe zi dar ne privam din ce în ce mai mult de conexiunea fizică. Cred ca cel mai important ingredient în fotografia de portret este interacțiunea dintre cel care fotografiază și cel care este fotografiat, acea conexiune umană, empatia față de cel care se află în fața aparatului, dincolo de relația dintre fotograf și model. Un portret bun nu ține de cât de bine arată cineva, ci de cum se simte când este fotografiat. 

Filmul unei povești de dragoste – LIVE Q&A, cu Rotund Perfect (24 februarie @ We are Family Studio)

Zilele Sony la F64

Tot pe 24 februarie, de la ne mutăm în studioul We are Family (str. Anton Pann, nr. 17) și LIVE pe Facebook pentru alte povești de dragoste, surprinse de Rotund Perfect.

Transmitem LIVE pe pagina de Facebook a F64 o sesiune de întrebări și răspunsuri în care vei putea afla mai multe despre viziunea echipei Rotund Perfect, premianți la Videograful Anului în România la Gala Concursului Fotografi-Cameramani din 2020.

Până să le punem întrebările LIVE, o lăsăm pe Raluca, jumătate din echipa Rotund să se prezinte:

Hello, Eu sunt Raluca de la Rotund Perfect!
Sunt fotograf de plăcere și de vreo 3 ani videograf de meserie (dar și pe asta tot cu plăcere o fac).
Nu-mi place să povestesc despre mine și poate din pricina asta am ales să povestesc despre alții. Niciodată în viața mea nu credeam că o să ajung să documentez evenimente și chiar să ajung la concluzia că este foarte probabil ca pentru mine să fie un dream job. Văd lucrurile foarte simplu, chiar dacă filmele mele (spun alții) sunt complicate și cred că cel mai important e să poți dărâma anumite bariere din interiorul tău ca să poți lăsa creativitatea să își facă acolo cuib

Înscrie-te din timp, folosit acest FORMULAR de participare!

Lasă-ne un comentariu cu ce vrei să afli despre Rotund Perfect și videografia de eveniment din perspectiva lor, iar invitata noastră va răspunde tuturor întrebărilor!

Pune suflet – Family Photography cu Sony (29 februarie @ We are Family Studio)

În ultimul weekend din Sony Days, pe 29 februarie, profităm atât de ultimele oferte, cât și de ultimul eveniment din serie, o vizită specială, acasă la We are Family, de la ora 12:00.

Fotografia de familie este poate una dintre cele mai sensibile și delicate ramuri ale fotografiei, dar și cea care ne oferă cele mai frumoase emoții pentru că reușește să surprindă fericirea și toate trăirile ce iau naștere în familie. Nu există părinte care nu a spus sau gândit „cât de repede a crescut” sau „mi-aș dori să rămână mereu așa”. Din păcate nu putem controla trecerea timpului, însă o putem imortaliza în fotografii. Un fotograf de familie oferă clienților lui mai mult decât simple fotografii, oferă amintiri din copilărie, amintiri ce surprind momente din viața noastră, atât de frumoase dar care trec atât de repede. 

Realizarea unui portret al unui singur model poate fi o provocare, dar cum reușesti să surprinzi o întreagă familie?  Mihaela Mirea ne va povesti despre fotografia de familie, de la echipamente și tehnică, până la conexiune și emoție. 

Mihaela a început aventura ei în lumea fotografiei la 8 ani, când a urmat primul curs de artă fotografică în Oradea. A ales să devină fotograf și să transforme pasiunea în job, 16 ani mai târziu, cu Unikt unde, împreuna cu soțul ei, Stefan Mirea, oferă servicii foto-video pentru evenimente.

În 2010, dupa ce au devenit părinți, au separat serviciile, Mihaela continuându-și activitatea ca fotografă de eveniment, sub denumirea Just Say Yes Photography și We Are Family Photography, studioul foto/video deschis în 2015. 

Subiecte abordate in cadrul workshopului: 

  1. Echipamentul foto și lumina
  2. Conexiunea dintre fotograf și familie
  3. Posing. Portret de familie
  4. Workflow
  5. Tips & Tricks 

Iată care va fi programul evenimentului:

12:00 -12:30 –  Welcome to the Family
12:30 13:30 – Prezentare și sesiune Q&A – Transmisie LIVE pe Facebook @ F64
13:30 – 14:00 – Preluare aparate și obiective mirrorless Sony, pentru sesiunea de testare echipamente
14:00 – 16:00 – Ședința foto și networking

Cum poți participa?

Completează din timp acest FORMULAR și vei fi contactat de către colegii noștri pentru confirmare!

Te-am convins? Folosește fomularele de înscriere și Hai la evenimentele din Zilele Sony la F64!


zilele sony la f64

Înscrie-te din timp la evenimentele din Zilele Sony, folosind fomularele de mai jos:

  • 19 februarie , The Brewery – Aprinde Imaginația, workshop cu Vlad Andrei (locurile au fost ocupate)
  • 24 februarie, Showroom F64 – #PortraitDate, cu Mihnea Ratte (Înscrie-te AICI)
  • 24 februarie, F64 – Sala Bucovina – Filmul unei povești de dragoste – LIVE Q&A, cu Rotund Perfect (Înscrie-te AICI)
  • 29 februarie, We are Family Studio – Pune suflet – Family Photography cu Sony (Înscrie-te AICI)

Te așteptăm cu drag, să învățăm lucruri noi despre pasiunea noastră comună alături de fotografi și videografi cu experiență!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.