7 sfaturi despre utilizarea Godox AD400 Pro în Storytelling

GODOX AD400 Pro este cel mai performant flash portabil de 400W produs de GODOX, care combină calitatea excepțională, fiabilitatea și precizia. Faptul că este dotat cu acumulator extern îi conferă un plus de mobilitate, fiind ideal atât în studio, dar mai ales pentru ședințele foto din locație, în exterior.

AD400 Pro este un bliț portabil puternic, cu funcții avansate și un sistem integrat de declanșare/recepție GODOX X, care susține sistemele Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm TTL și Pentax TTL. Sistemul de comunicație integrat de 2,4 Ghz suportă HSS (high speed sync) până la 1/8000s, ceea ce reprezintă un mare avantaj, putând “închide” fundalul putând închide fundalul chiar și în condiții de lumină puternică sau în situațiile în care dorim să fotografiem cu bliț la diafragme foarte deschise.

Cum să utilizezi AD400 Pro în Storytelling

Fotograful Aries Tao împărtășește șapte sfaturi despre utilizarea acestui bliț, dezvăluind imaginile surprinzătoare din deșert, folosind Godox AD400 Pro, împreună cu softboxul (octobox cu 16 spițe) Godox P90L de 90 cm diametru.

Setând patru scene, talentatul fotograf povestește despre cum te poți folosi de echipamentul pe care îl ai pentru a crea imagini memorabile. În această privință, este foarte important și modul în care te joci cu lumina folosindu-te de un bliț profesional precum AD400 Pro.

Urmăriți cele 7 recomandări ale lui Aries Tao în videoclipul mai jos:

Accesorii recomandate pentru AD400 Pro

Iată ce accesorii îți recomandăm, dacă vrei să profiți cât mai mult de potențialul blițului Godox AD400 Pro:

Articol preluat de pe blogul Godox

 

—-
Folosești 
blițuri de studio? Lasă-ne în comentarii ce modele utilizezi și spune-ne ce îți place mai mult la ele sau ce ți-ai dori să-ți cumperi în 2020!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *