7 sfaturi despre utilizarea Godox AD400 Pro în Storytelling

GODOX AD400 Pro este cel mai performant flash portabil de 400W produs de GODOX, care combină calitatea excepțională, fiabilitatea și precizia. Faptul că este dotat cu acumulator extern îi conferă un plus de mobilitate, fiind ideal atât în studio, dar mai ales pentru ședințele foto din locație, în exterior.

AD400 Pro este un bliț portabil puternic, cu funcții avansate și un sistem integrat de declanșare/recepție GODOX X, care susține sistemele Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm TTL și Pentax TTL. Sistemul de comunicație integrat de 2,4 Ghz suportă HSS (high speed sync) până la 1/8000s, ceea ce reprezintă un mare avantaj, putând “închide” fundalul putând închide fundalul chiar și în condiții de lumină puternică sau în situațiile în care dorim să fotografiem cu bliț la diafragme foarte deschise.

Cum să utilizezi AD400 Pro în Storytelling

Fotograful Aries Tao împărtășește șapte sfaturi despre utilizarea acestui bliț, dezvăluind imaginile surprinzătoare din deșert, folosind Godox AD400 Pro, împreună cu softboxul (octobox cu 16 spițe) Godox P90L de 90 cm diametru.

Setând patru scene, talentatul fotograf povestește despre cum te poți folosi de echipamentul pe care îl ai pentru a crea imagini memorabile. În această privință, este foarte important și modul în care te joci cu lumina folosindu-te de un bliț profesional precum AD400 Pro.

Urmăriți cele 7 recomandări ale lui Aries Tao în videoclipul mai jos:

Articol preluat de pe blogul Godox

—-
Folosești 
blițuri de studio? Lasă-ne în comentarii ce modele utilizezi și spune-ne ce îți place mai mult la ele sau ce ți-ai dori să-ți cumperi în 2020!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.