Cele mai noi camere prezentate la CES 2020

Primul eveniment dedicat tehnologiei din 2020 a avut loc săptămâna aceasta în Las Vegas. 

CES 2020 ( Customer Electronics Show) este târgul anual de tehnologie în care cele mai mari nume din industria electronică dezvăluie cele mai noi produse. Este locul în care sunt afișate pentru prima dată noi produse de impact și se dovedește important pentru industria fotografică.

Evenimentul a debutat în anul 1967, atât ca spectacole de vară, cât și de iarnă, iar din 1998 are loc doar iarna. Anul trecut, 175.000 de persoane au participat la acest eveniment.

Iată care au fost cele mai noi camere prezentate la CES 2020!

Canon EOS-1D X Mark III

EOS-1D X Mark III este extraordinar de rapid – asigură o precizie excepţională, fiabilitate, focalizare automată la performanţe înalte şi urmărirea subiectului – oferind fotografilor mai multe opţiuni atunci când aceştia au nevoie să selecteze imaginea perfectă. Noul algoritm de focalizare automată al aparatului foto îmbunătăţeşte stabilitatea şi urmărirea – atât datorită vizorului optic, cât şi datorită fotografierii cu Live View – folosind o tehnologie de învăţare pentru a asigura urmărirea clară a focalizării la fiecare fotografie. Atunci când foloseşte vizorul optic, modelul EOS-1D X Mark III se foloseşte de un senzor de focalizare automată nou, oferind o rezoluţie în centrul senzorului aproximativ de 28 x mai mare decât cea oferită de modelul EOS-1D X Mark II – cel mai folosit model de către fotografii profesionişti în prezent.

Richard Heathcote, Fotograf Sportiv cu experienţă, Major Events, Getty Image a afirmat: „Noul algoritm de focalizare automată al modelului EOS-1D X Mark III realizează urmărirea subiectului la cu totul alt nivel, datorită controlerului intuitiv şi oferă rezultate foarte clare. Acest model oferă exact rezultatele pe care le aştepţi de la cel mai bun aparat foto profesionist pentru domeniul sportiv.“

Nikon D780

NIKON D780 este prevăzut cu un sistem AF hibrid rapid, dedicat pentru fotografiere cu Vizualizare în timp real și cu un puternic sistem AF cu detecție de fază în 51 de puncte, pentru fotografiere prin vizor. Printre caracteristicile notabile se numară vitezele mari de fotografiere de până la 7 fps la fotografierea prin vizor și 12 fps în mod Fotografiere fără sunet, în timpul fotografierii cu Vizualizare în timp real, timpul de expunere minim de 1/8000 s, până la 900 s. Aparatul foto utilizează rezoluția de 6K a senzorului său de imagine pentru a produce segmente de film 4K/UHD de ultra-înaltă rezoluție la 30p/25p/24p cu factor de decupare zero.

Nikon P950

Acoperind un domeniu extins, aparatul foto COOLPIX P950 este însoțitorul ideal pentru fotografii care doresc să fotografieze pasări sau natura salbatică ori pentru observatorii pasionați de avioane. Zoomul optic de 83x oferă un interval de distanțe focale de 24-2000 mm¹, în timp ce funcția Dynamic Fine Zoom de 166x extinde pe cale electronică limita superioară până la remarcabilul echivalent de 4000 mm².


Tu ce aparate de fotografiat ai dori să fie lansate în anul 2020? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *