Tricouri pentru fotografi – Alege modelul care te reprezintă!

Știm că pasiunea pentru fotografie este o parte importantă din viața ta, care a ajuns să te reprezinte. Câteodată, nu ne putem abține și vrem să le arătăm și celorlalți ce pasiune avem. De la insigne la căni și tricouri, ne place să dăm o formă pasiunii noastre.

La F64, ți-am pregătit 10 modele de tricouri pentru fotografi, cu mesaje personalizate. Nouă ne plac toate în egală măsură, ne este greu să alegem un model preferat, așa că avem nevoie de ajutorul tău!

Tricouri pentru fotografi – Alege tricoul care te reprezintă!

Iată care sunt cele 10 modele pe care, credem noi, le-ar purta cu mândrie orice fotograf sau videograf.

Te rugăm să alegi tricoul preferat de tine! Votează în acest poll modelul care îți place cel mai mult! Suntem tare curioși care va fi alegerea ta. Poate îți pregătește Moșul F64 o supriză!

Știm că toate mesajele de pe aceste tricouri îi caracterizează pe fotografi, dar care este mesajul și tricoul tău favorit? Așteptăm votul tău la acest poll

 

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

 • Buna
  Pot sa fac comanda pentru un 2 tricouri xxl
  Cu printul I like it raw?
  Eventual platesc inainte dupa sarbatori evident…
  Astept raspuns

 • Tricourile sunt in stoc pt vanzare?
  As vrea sa cumpar unul negru cu print I like it raw pt sotul meu masura xxl
  Aveti?

  • Am avut nevoie de ajutorul vostru tocmai pentru că aveam mai multe modele și nu știam asupra cărora să ne decidem, vom avea cu siguranță în magazin pe cele care s-au situat în topul preferințelor dumneavoastră. Cât mai curând, vom anunța ce tricouri au primit cele mai multe voturi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *