Descoperă ce personalitate de fotograf ai!

Te-ai întrebat deseori ce fel de fotograf ești? Echipamentul pe care îl deții, genul de fotografie preferat, ce intenționezi să îți cumperi în viitorul apropiat, locurile unde preferi să fotografiezi, formează personalitatea ta de fotograf. F64 ți-a pregătit un test de personalitate. Află și tu unde te încadrezi în brigada fotografilor și ce personalitate de fotograf ai!

Brigada fotografilor – Tu unde te încadrezi?

Pentru a completa testul, trebuie să intri pe site-ul F64, în pagina dedicată testului de personalitate și să răspunzi la 15 întrebări. La final, vei afla unde te încadrezi în brigada fotografilor și poți distribui rezultatul pe rețelele de socializare, pentru a împărtăși cu familia și prietenii ce fel de fotograf ești și de ce nu- pentru a le da idei ce cadouri să îți facă de Black Friday și de Crăciun.

Această brigadă este formată din 5 personalități de fotograf. Tu unde te încadrezi?

De ce să completezi testul nostru

Pentru a afla unde te încadrezi în brigada fotografilor, nu trebuie să răspunzi la întrebări tehnice. Ți-am pregătit 15 întrebări despre preferințele tale în ceea ce privește fotografiatul, pasiunea ta pentru fotografiat, ce te definește ca fotograf etc.

După ce afli rezultatul, am selectat pentru tine câteva articole de blog relevante pentru personalitatea în care te încadrezi, precum și câteva produse pe care ți le recomandăm.


Completează testul nostru și intră în brigada fotografilor! Suntem curioși unde te încadrezi.

Ce astfel de teste ai fi interesat să completezi, pentru a afla mai multe despre ce tip de fotograf ești? Lasă-ne un comentariu!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *