F64 partener la evenimentul World of Instagram X

F64 va fi partener la cea de-a zecea ediție a conferinței World of Instagram, ce va avea loc în data de 24 octombrie 2019, la Tapo Lounge începând cu ora 18:00.

World of Instagram revine cu primul eveniment din această toamnă, dar și cu multe noutăți și surprize. Sărbătorim împreună 10 ediții și cu această ocazie vrem să vă oferim cea mai tare ediție de până acum, cu o structură diferită și un super Insta Party la final!

La cea de-a X-a ediție World of Instagram, ce va avea loc în data de 24 octombrie 2019, la Tapo Lounge, începând cu ora 18.00, sub tema “Creating Stories Together” ne propunem să vă surprindem cu ceva nou, o ediție inedită în care am inclus un moment de creativitate în timp real, surprize peste surprize, momente de relaxare, networking, inspirație, muzică bună și de ce nu, dans.

Speakerii acestei ediții sunt: Irina Rusu, Digital Creator, @coffentropy; Marian & Georgiana Ionescu, @mariciu & @georgianaionescu; Ioana Puiu, Content Creator, @ioana.pui.

Evenimentul va fi moderat de către: Laura Pîrlog, Organizator, @laura.pirlog și Andrei Niculae, MC, @niculaeandrei.

Despre invitații World Of Instagram X

Irina Rusu sau Coffentropy așa cum o știe toată lumea, este o persoană creativă, un om foarte fain pe care trebuie să îl cunoașteți. Îi place foarte mult să ilustreze fotografiile și să deseneze. Adoră cafeaua, de aici și numele de “Coffentropy”, are un cățel pe nume Poca și un cont de Instagram pe care nu aveți cum să nu-l urmăriți și despre care suntem siguri că vreți să auziți mai multe la eveniment.

Marian & Georgiana Ionescu sau Mariciu și Ioneasca sunt soț și soție și adoră să călătorească împreună. Georgiana este pasionată de fotografie, consumatoare înrăită de călătorii și de muzică, iubitoare de animale, iar Marian are o pasiune pentru social media pe care a avut grijă să o amestece cu cea pentru publicitate. Marian are propriul vlog, în care o include aproape de fiecare dată și pe soția lui. Amandoi au conturi de Instagram foarte faine și abia așteaptă să vă povestească mai multe despre ele.

Ioana Puiu este una dintre cele mai creative persoane de pe Instagram. Dacă intri pe contul ei, rămâi uimit de contentul pe care reușește să îl creeze. Fotografiile pe care le postează par a fi desprinse dintr-un basm, iar pentru acest lucru muncește foarte mult. Se documentează foarte bine înainte de a face o poza, citește mult și se uită la animații. Ioana vine la eveniment să vă vorbească despre munca pe care o depune, dar să vă și demonstreze în timp real cum reușește să editeze o poză.

A X-a Conferință World of Instagram pregătește și multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment. Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. 

Iată câteva poze de la evenimentele anterioare World of Instagram:

Mai multe detalii despre înscriere aici: https://worldofinstagram.ro/.

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner. 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.