Black Friday Pro Leaks – iată câteva din promoțiile disponibile anul acesta

Astăzi F64 dă startul celei de-a șaptea ediții  Black Friday PRO! Din noaptea aceasta de joi spre vineri 11.10.2019 și până în noaptea de duminică 13 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de oferta Black Friday PRO 2019 online pe toată perioada, iar în magazinul F64 vineri și sâmbătă. Magazinul va fi închis duminică, însă te așteaptă o mulțime de surprize online.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday PRO de anul acesta sunt aparate foto mirrorless, DSLR și compacte de top, obiective, carduri de memorie, camere de acțiune, camere video compacte și profesionale, drone și accesorii drone, stabilizatoare, genți și rucsacuri, huse aparate, monitoare, încărcătoare și acumulatori, tablete grafice, grip-uri, trepiede, blitz-uri studio, lămpi lumină continuă etc.

Așa cum te-am obișnuit, te punem în temă cu principalele produse vedetă, pentru a-ți ușura alegerea. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune 9 produse, pe categorii.

Iată câteva produse care vor face parte din oferta Black Friday PRO 2019

Aparate foto DSLR

Nikon D750

Nikon D750 este primul aparat DSLR FX cu ecran rabatabil și Wi-Fi încorporat din gama producătorului japonez. Cu o rezoluție de 24,3 megapixeli oferită de o soluție CMOS reproiectată şi dotat cu sistemul de procesare EXPEED 4, aparatul redă clar și cu o tonalitate bogată atât imaginile statice, cât și cele video. Intervalul ISO de 100–12800 se poate extinde până la 50–51200 (echivalent), iar sistemul AF Multi-CAM 3500FX, cu 51 de puncte şi noul mod Zona AF grup, are o sensibilitate de până la -3 EV, fiind astfel capabil să focalizeze automat în cele mai dificile condiții. La aceste specificații se adaugă și viteza de fotografiere în rafală de până la 6,5 fps în formatele FX si DX pentru a nu rata niciun cadru de acțiune.

Aparate foto mirrorless

Canon EOS R

Lăudându-se cu cea mai rapidă autofocalizare din lume – în mai puţin de 0,05 secunde şi cu capacitatea de a captura mişcarea subiectelor rapid şi cu precizie, până la 8 cadre pe secundă în rafală (cu autofocalizare fixă) şi 5 cadre pe secundă cu AF cu urmărire, EOS R oferă siguranţa surprinderii corecte a subiectului. EOS R are posibilitatea de a selecta zonele de autofocalizare pe ecranul tactil, care îți permite să alegi dintre cele 5655 de poziţii de autofocalizare mai mult decât oricare aparat din clasa sa. Fiind primul aparat din lume care este capabil să autofocalizeze în condiţii de lumină foarte scăzută până la -6EV, EOS R este optimizat pentru fotografierea în lumină slabă, datorită vizorului electronic avansat, care are 3,69 milioane de puncte, oferă acoperire de 100% a câmpului vizual, făcând posibilă vederea cu acurateţe a culorilor subiectelor chiar şi în lumină foarte slabă.

Sony A7 III

Sony A7 III dispune de un nou senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2 MP, cu iluminare din spate, ce oferă o sensibilitate crescută, rezoluție uimitoare și un interval dinamic extins de 15 trepte la sensibilitate scăzută. Stabilizarea de imagine pe 5 axe este, de asemenea, inclusă.

În plus, prin combinarea acestui senzor cu o varietate de facilități impresionante, inclusiv acoperire AF  de 93%, fotografiere rapidă cu până la 10 cadre pe secundă, atât cu declanșare mecanică, cât și cu declanșare silențioasă, capabilități video 4K, scalate de la o secțiune 6K a senzorului și multe altele. Sony a creat o nouă unealtă care oferă tuturor tipurilor de fotografi – de la amatori la profesioniști – posibilitatea de a surprinde conținut în moduri noi și diferite de orice au făcut în trecut.

Obiective foto

Canon EF 35mm f/1.4 L II USM

Obiectivul Canon EF 35mm f/1.4 L II USM a fost construit plecând de la cerințele comunității Canon de fotografi profesioniști și include o serie de tehnologii optice avansate, cu scopul de a furniza calitatea uimitoare a imaginii pe care profesioniștii se așteaptă să o primească de la un obiectiv din seria L de la Canon.

Acest obiectiv este primul care include sistemul optic BR, o tehnologie nouă și inovatoare de la Canon, ce conține un material optic organic, construit la nivel molecular pentru a ajuta la reducerea semnificativă a aberațiilor cromatice și la integrarea unor imagini mai clare – datorită abilității sale de a refracta lumina albastră. Sistemul optic BR este integrat într-un element optic cu mai multe componente ale obiectivului. Acesta, împreună cu tratamentele optice performante de la Canon, ajută obiectivul EF 35mm f/1.4 L II USM să livreze rezultate cu un contrast îmbunătățit și totodată să minimizeze efectele de flare și ghosting.

Sony 85mm F1.8 pentru Sony E

Teleobiectivul mediu Sony 85mm F1.8 reprezintă o opțiune extrem de versatilă, ușoară si compactă, dar și compatibilitată cu o varietate de camere Sony, fiind potrivit atât pentru fotografii profesioniști, cât si pentru amatori si utilizatorii care au facut trecerea la o cameră foto APS-C sau full-frame. Cu o deschidere largă a diafragmei F1.8, poate realiza portrete impresionante și foarte clare, cu defocalizare delicată a fundalului, valorificând astfel distanța focală de 85mm și deschiderea maximă F1.8 a diafragmei. Obiectivul dispune de un mecanism cu deschidere circulară de 9 lame care asigură efecte bokeh naturale și un sistem motorizat dublu liniar pentru a permite focalizare rapidă, precisă și silentioasă. De asemenea, este prevăzut cu un buton de blocare a zonei de focus, care poate fi personalizat și asociat/combinat cu functii în corpul camerei, precum Eye-AF. Este dotat și cu un inel interactiv de focalizare și cu un comutator AF/MF, fiind rezistent la praf și umezeală.

Tamron 24-70mm F/2.8 SP VC USD G2

Modelul Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 de mare viteză, este proiectat pentru a maximiza potentialul celor mai recente camere cu densitate mare de pixeli, oferind în același timp cea mai bună calitate a imaginii. Tratamentul elaborat de Tamron eBAND Coating rezistă la ghosting si flare, făcând acest obiectiv ideal pentru fotografia cu iluminare din spate. În plus față de tehnologia de ultima oră de autofocalizare, oferă cea mai mare compensare a vibrațiilor din clasa sa, cu o performanță de stabilizare a imaginii CIPA de 5 stopuri. Tamron 24-70 F2.8 G2 este o alegere excelentă pentru fotografierea în aer liber. Combinația dintre tehnologia avansată, versatilitatea și calitatea superbă a imaginii face ca noul zoom să fie ușor de utilizat și o alegere excelentă pentru portrete și peisaje.

Genți foto

Travel Duffelpack 65 L

Travel Duffelpack 65L de la Peak Design este o geantă stil sac, cu un material exterior realizat din pânză 100% din nylon 600D reciclat și partea de jos din țesătură de poliester 900D. Fermoarul lung supradimensionat numarul # 10 permite deschiderea genții, astfel încât să aveți un spațiu amplu și acces facil la echipamente. Geanta este proiectată să țină patru cuburi de ambalare (disponibile separat) și există două buzunare interne și două externe pentru accesorii.

Stabilizatoare de imagine

Zhiyun-Tech Weebill LAB Master Package

  • Transmisiune Wireless a imaginii
  • Aplicatie ZY Play Mobile pentru iPhone și Android
  • Durată de funcționare 10 ore
  • Functionează cu două baterii incluse
  • Include tripod

Zhiyun-Tech Weebill LAB Master Package este un kit format din stabilizatorul Zhiyun-Tech WEEBILL LAB și următoarele accesorii: TransMount Phone Holder with Crown Gear (suport pentru telefon, care poate fi folosit ca și monitor), TransMount Servo Zoom/FocusController (MAX) (pentru controlul focusului de pe gimbal), TransMount Mini Monopod (un prelungitor de 65 cm), TransMount Multifunctional Camera Belt), două bucăți TransMount Quick Setup Kit și rucsacul TransMount Multifunctional Gimbal Bag.

Blitz-uri studio

Godox AD600 Witstro All-in-One

Godox Wistro AD600 TTL este un blit de studio cu adevărat inovator, permițând obținerea unei iluminări precise și extrem de usor, pentru orice fotograf, indiferent dacă este vorba despre o ședință în studio sau în exterior. Godox Wistro AD600 TTL este un blit de studio puternic și robust, ce oferă ușurință și precizie în utilizare mulțumită sistemului de comunicare TTL. Dispune de sistem X wireless 2.4G și se poate conecta la Canon E-TTL II, Nikon I-TTL, Sony TTL, permițând sinronizări cu timpi extrem de scurți de până la 1/8000 s. Mai mult, acest blit nu depinde de reteaua de electricitate, având încorporat un acumulator Litiu Ion de 8700mAh ce-i conferă o autonomie de 500 declansari la putere maximă. Blitul dispune de potențiometru digital, afisaj LCD monocrom de mari dimensiuni, ceea ce face ca utilizarea să fie extrem de simplă și rapidă. De asemenea, Godox Wistro AD600 TTL Air dispune de un sistem de răcire forțată, cu ventilator, ceea ce vă permite să aveți ședințe foto extrem de lungi fără a avea teama supraîncălzirii bliturilor.

În noaptea aceasta dăm startul!

Echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gamele de interes din ultima perioadă. Rămâi cu ochii pe noi, pentru a descoperi toate produsele din oferta Black Friday PRO 2019.

 

                                               

 

 

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.