Tu ce faci de Black Friday PRO 2019?

F64 te invită la cea de-a șaptea ediție a evenimentului Black Friday PRO! Din noaptea de joi spre vineri, pe data de 11 octombrie, și până în noaptea de duminică, 13 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de Black Friday PRO 2019 în magazinul F64 dar și online, unde te așteaptă o mulțime de surprize.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt bineînțeles variate, de la aparate foto mirrorless și DSLR de top precum: Canon EOS R, Nikon D750, Sony A7 III, Fujifilm X-H1, Olympus OM-D E-M1X, la obiective compatibile pentru acestea (câteva exemple: Canon RF 50mm F1.2 USM, Sony 85mm F1.8, Nikon 70mm F2.8, Olympus 25mm F1.2 ED PRO), dar și echipamente de iluminat pentru studiouri foto și o mulțime de accesorii care fac viața fotografilor mult mai ușoară.

Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care îți poți completa trusa de profesionist.

Vrei să afli primul care sunt produsele care vor intra în oferta de Black Friday PRO 2019? Intră AICI, abonează-te la newsletter, poți afla cu 2 ore mai devreme prețurile produselor din Black Friday Pro! Simplu, nu-i așa?

Nu uita însă că te poți pregăti din vreme pentru Black Friday PRO, cumpărând liniștit până pe 10 octombrie. Asta înseamnă că pentru orice produs achiziționat până în Black Friday PRO vei primi înapoi diferența, sub formă de cupon, dacă produsul se află printre cele incluse în această campanie. Toate detaliile acestei campanii le găsești aici!

Pentru comenzi, ai la dispoziție fie varianta online, fie ne poți vizita la magazinul din Bd.Unirii 45.

Pentru a fi cât mai ușor să plasezi o comandă cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja.

De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile și pentru a afla primul ce produse sunt incluse în oferta Black Friday 2019.

În noaptea de 11 octombrie dăm startul! 

Echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gamele de interes din ultima perioadă. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile.

Pentru ca totul să decurgă mult mai rapid și mai facil în zilele de Black Friday Pro (11-13 octombrie), te rugăm să ții cont de următoarele:

  1. Verifică dacă ai actualizat datele din contul tău de client (adresă, telefon etc.), pentru a evita întârzierile sau erorile de livrare.
  2. Pe durata Black Friday PRO se pot rezerva timp de 24h produsele cu ridicare din magazin.
  3. Orice comandă de peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită!
  4. Găsești regulamentul complet al campaniei de Black Friday Pro 2019 AICI!

Vrei să îți cumperi ceva și nu ai toți banii acum? Poți cumpăra în rate, ai până la 36 de rate dobândă!

Programul magazinului de Black Friday Pro va fi cel normal:

  • Vineri, 11 ocotombrie – 09:00-21:00 
  • Sâmbătă, 12 ocotombrie – 09:00-19:00
  • Duminică, 13 octombrie – Magazinul este închis.

Rămâi cu ochii pe noi, pentru mai multe detalii despre Black Friday PRO 2019. Nu uita că până pe 11 octombrie poți cumpăra liniștit, iar dacă produsul achiziționat se regăsește în oferta Black Friday PRO 2019, vei primi înapoi diferența sub formă de cupon!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *