SONY by the Pool! Testează echipamentele mirrorless SONY la Piscina Daimon

SONY și F64 te invită la un eveniment special de testare a aparatelor mirrorless SONY, la Daimon Summer Pool. Ghidați de fotograful Alex Damian, vom folosi cele mai noi aparate mirroless de la Sony și obiectivele dedicate, în cadrul unei sesiuni foto cu model profesionist la piscină. Se anunță cod portocaliu de cadre senzaționale!

Programul evenimentului:

  • 11:00 – 11:30 – Primire participanți / Welcome Coffee
  • 11:30 – 12:30 – Prezentare echipamente SONY și sesiune Q&A
  • 12:30 – 13:00 – Înarmăm participanții cu aparate și obiective mirrorless SONY
  • 13:00 – 15:00 – Ședinta foto cu fotomodel pro la piscină
  • 15:00 – 16:00 – Sesiune feedback

Vei putea testa următoarele aparate și obiective:

Despre Alex Damian

Alex Damian

“Sunt fotograf, blogger și content advisor. De trei ani mi-am transformat pasiunea pentru fotografie într-un job full time, iar fotografiile în stilul portret mi-au adus diverse colaborări cu clienți precum Oriflame, Sunplaza sau Huawei. Îmi place să vorbesc și să împărtășesc totul cu cei care vor să asculte.”

Dacă vrei să afli mai multe detalii, precum și ce fotografiază Alex, te invităm să îl vizitezi virtual AICI!

Iată mai jos câteva din potretele realizate de Alex.

Despre Daimon Club

Daimon Sport & Social este cel mai mare club de sport și socializare din sudul Capitalei, unde evadezi din stresul cotidian, întâlnești oameni frumoși și descoperi starea de vacanță în fiecare zi, exersată prin sport, socializare și distracție. Daimon Sport & Social Club oferă servicii premium complete pentru sport și socializare, astfel încat evadarea din cotidian să fie traită cu intensitate în fiecare zi.

Vrei să participi la shooting? Iată ce trebuie să faci să obții o invitație gratuită!

Postează atât pe contul tău, cât și în pagina eventului (http://bit.ly/2M2KkfV) în perioada 6 – 10 August cele mai bune 3 fotografii de Beauty/Fashion/Glamour din portofoliul tău, folosind hashtagurile #F64Studio și #SonyRomania. Menționează în postare și cu ce echipament au fost realizate!

 

Avem pentru tine 10 invitații gratuite la acest event! Până pe 12 August, Alex Damian alături de organizatori vor alege cei 10 participanți, pe baza imaginilor publicate pe Facebook, respectiv Instagram (dacă nu ne-ai dat follow încă, ai acum ocazia). Creativitatea și originalitatea vor fi răsplătite!
Mult succes! Te așteptăm la piscină cu un setup PRO și echipamente de top de la SONY!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *