SONY by the Pool! Testează echipamentele mirrorless SONY la Piscina Daimon

SONY și F64 te invită la un eveniment special de testare a aparatelor mirrorless SONY, la Daimon Summer Pool. Ghidați de fotograful Alex Damian, vom folosi cele mai noi aparate mirroless de la Sony și obiectivele dedicate, în cadrul unei sesiuni foto cu model profesionist la piscină. Se anunță cod portocaliu de cadre senzaționale!

Programul evenimentului:

  • 11:00 – 11:30 – Primire participanți / Welcome Coffee
  • 11:30 – 12:30 – Prezentare echipamente SONY și sesiune Q&A
  • 12:30 – 13:00 – Înarmăm participanții cu aparate și obiective mirrorless SONY
  • 13:00 – 15:00 – Ședinta foto cu fotomodel pro la piscină
  • 15:00 – 16:00 – Sesiune feedback

Vei putea testa următoarele aparate și obiective:

Despre Alex Damian

Alex Damian

“Sunt fotograf, blogger și content advisor. De trei ani mi-am transformat pasiunea pentru fotografie într-un job full time, iar fotografiile în stilul portret mi-au adus diverse colaborări cu clienți precum Oriflame, Sunplaza sau Huawei. Îmi place să vorbesc și să împărtășesc totul cu cei care vor să asculte.”

Dacă vrei să afli mai multe detalii, precum și ce fotografiază Alex, te invităm să îl vizitezi virtual AICI!

Iată mai jos câteva din potretele realizate de Alex.

Despre Daimon Club

Daimon Sport & Social este cel mai mare club de sport și socializare din sudul Capitalei, unde evadezi din stresul cotidian, întâlnești oameni frumoși și descoperi starea de vacanță în fiecare zi, exersată prin sport, socializare și distracție. Daimon Sport & Social Club oferă servicii premium complete pentru sport și socializare, astfel încat evadarea din cotidian să fie traită cu intensitate în fiecare zi.

Vrei să participi la shooting? Iată ce trebuie să faci să obții o invitație gratuită!

Postează atât pe contul tău, cât și în pagina eventului (http://bit.ly/2M2KkfV) în perioada 6 – 10 August cele mai bune 3 fotografii de Beauty/Fashion/Glamour din portofoliul tău, folosind hashtagurile #F64Studio și #SonyRomania. Menționează în postare și cu ce echipament au fost realizate!

 

Avem pentru tine 10 invitații gratuite la acest event! Până pe 12 August, Alex Damian alături de organizatori vor alege cei 10 participanți, pe baza imaginilor publicate pe Facebook, respectiv Instagram (dacă nu ne-ai dat follow încă, ai acum ocazia). Creativitatea și originalitatea vor fi răsplătite!
Mult succes! Te așteptăm la piscină cu un setup PRO și echipamente de top de la SONY!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.