Testează Canon Mirrorless într-o tură foto urbană cu Ana Dumitru

Te așteptăm marți, 9 iulie, la ora 18:30, să testăm Canon EOSR și Canon EOSRP împreună cu Ana Dumitru. Vom prelua aparatele de la F64 și apoi vom explora centrul vechi într-o tură foto urbană echipați cu EOSR și EOSRP , precum și aparate din seria M și DSLR-uri și obiectivele aferente:

 

Pentru a te înscrie, trebuie să completezi formularul de aici și să ne trimiți trei fotografii din portofoliul tău!

Canon EOS RP

Canon Eos RP este un aparat ideal pentru fotografia de călătorie, de peisaje și de portret. Aparatul oferă o performanță optimă în format full frame. Corpul cântăreşte doar 485g, fiind ideal pentru călătorii, când spaţiul şi greutatea sunt factori esenţiali de luat în calcul. Având o utilizare versatilă, modelul EOS RP este dotat cu un sistem IS Dual Sensing puternic, ce reduce tremurul aparatului la fotografierea din mână şi cu un mod pentru fotografiere silenţioasă, pentru fotografiere discretă.

Canon EOS R

Canon EOS R este dotat cu cea mai rapidă autofocalizare din lume, fiind primul aparat din lume care are capacitatea să focalizeze în condiţii de iluminare slabă de -6EV, oferind rezultate de calitate la fiecare declanşare. EOS R înregistrează în linişte completă, oferind discreţie totală chiar şi la cele mai intime evenimente, fiind ideal pentru fotojurnalism sau fotografie de nuntă.

Despre Ana Dumitru

Ana Dumitru ne povestește despre ea următoarele lucruri:

“M-am apucat de fotografie acum 14 ani, din simpla pasiune și de atunci fotografia a ajuns să fie un stil de viață. Am fost cameraman în televiziune timp de 9 ani, dar tot la fotografie m-am intors ca job principal. Fac fotografie de landscape și portret, dar îmi place foarte mult și să explorez orașele în care ajung. Îmi place să documentez urbanul ( cum se schimbă arhitectura, oamenii).

 

Cel mai de suflet proiect al meu este cel de la Chernobyl, unde am fost până acum de 2 ori. Și încă este un proiect în desfășurare.”

 

În formularul de aici, ai toate detaliile despre înscriere. Ne vedem pe 9 iulie la tura foto urbană cu Ana Dumitru, când vom explora străduțele din centrul vechi. 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *