(c) Lavinia Cioacă

Pe urmele Papei Francisc cu Lavinia Cioacă și Sony A6400

Fotojurnalista Lavinia Cioacă a mers pe urmele Papei Francisc la Catedrala Sf. Iosif din București, la Palatul Culturii de la Iași, pe Câmpia Libertății și în comunitatea de romi din Barbu-Lăutaru. Iată cum a surprins acest eveniment cu un Sony A6400!

Papa Francisc la București

(c) Lavinia Cioacă

Un voluntar din organizare urmărește transmisia Sfintei Liturghii oficiată de Sanctitatea Sa Papa Francisc la catedrala catolică Sfântul Iosif din București.

(c) Lavinia Cioacă

Sanctitatea Sa Papa Francisc salută pelerinii aflați la catedrala catolică Sfântul Iosif din București.

(c) Lavinia Cioacă

Sanctitatea Sa Papa Francisc participă la întâlnirea cu autoritățile, societatea civilă și corpul diplomatic, la Palatul Cotroceni, București.

Papa Francisc la Iași

(c) Lavinia Cioacă

Pelerini sosiți la Palatul Culturii din Iași așteaptă venirea Sanctității Sale Papa Francisc.

Papa Francisc la Blaj

La Blaj, Papa a beatificat șapte episcopi catolici-martiri.

Unul din cele mai impresionante momente al întregii vizite papale a fost întâlnirea cu comunitatea de romi greco-catolici, din cartierul Barbu-Lăutaru din Blaj. Acolo, Papa și-a cerut scuze față de romi, în numele Bisericii, pentru secole de discriminare și maltratare. „Cer iertare, în numele Bisericii, Domnului şi vouă pentru momentele când, în decursul istoriei, v-am discriminat, maltratat sau v-am privit într-o manieră greşită, cu privirea lui Cain şi nu cu cea a lui Abel, şi nu am ştiut să vă recunoaştem, să vă preţuim şi să vă apărăm în specificitatea voastră.”

Ce părere ai de acest fotoreportaj? Lasă-ne un comentariu!

Articol preluat de pe Scena9

Fotografii de Lavinia Cioacă

 

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Pai i clin sa cred ca un 18-55. Majoritatea cadrelor sunt largi.

  • ce obiectiv s-a utilizat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.