(c) F64

Testează cele mai noi echipamente foto în cadrul Canon Week

Te invităm să participi la evenimentele pe care ți le-am pregătit cu ocazia Canon Week. În cadrul acestor prezentări, vei avea ocazia să testezi aparatele foto Canon (EOS R, EOS RP, 6D MKII, 5D MKIV, M50, M100), precum și o gamă variată de obiective.

De asemenea, ți-am pregătit o serie de promoții speciale, rămâi pe frecvență și urmărește blogul F64 pentru alte noutăți.

Acum iată care este programul Canon Week:

5 mai – Testează Canon la The Wedding Market cu George Stan și Nicu Straton

Te invităm la primul eveniment din data de 5 mai, între orele 12- 19, unde vei avea ocazia să testezi aparatele și obiectivele Canon la The Wedding Market, care a ajuns la cea de-a 5-a ediție, alături de George Stan într-o prezentare specială.

La The Wedding House vor fi prezenți profesioniști din domeniul evenimentelor, cu o serie de idei și concepte fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste, iar noi vom fi acolo să surprindem atmosfera în imagini.

George Stan va susține în cadrul acestui târg două prezentări, prima de la 13:00 și de cea de-a doua, de la 16:00, urmate de sesiuni de testare. Punem la treabă cele mai noi echipamente Canon, în tot ceea ce înseamna pregătirea momentelor speciale în fotografia de nuntă – accesorii, vestimentație, decor și flori, ceremonie sau muzica. Dar mai multe te așteaptă pe 5 mai!

Nicu Straton este cameramanul cu abordarea cea mai nonconformistă din domeniu. Materialele filmate și editate de echipa lui sunt inspiraționale iar prezența lui Nicu la eveniment aduce mereu un plus de energie și culoare.

Nu rata! Înscrie- te la https://bit.ly/2vqjow7

După confirmarea înscrierii, revenim pe e-mail cu detalii despre transport și programarea testării. 

7 mai – Testează Canon cu Andreea Retinschi la Ceainăria Infinitea

Te invităm pe 7 mai, la Ceainăria Infinitea, între orele 15 – 18 pm, unde alături de Andreea Retinschi vei avea ocazia să afli mai multe despre cum poți fi creativ în realizarea portretelor, în același timp testând și cele mai noi aparate și obiective de la Canon. De asemenea, Andreea ne va povesti despre experiența ei cu Canon EOS R și cum s-a simțit folosind acest aparat mirrorless după mai mulți ani în care a utilizat DSLR-ul.

Pentru Andreea fotografia este o necesitate, o obsesie, o stare. Preferă lumina naturală oricând, dar consideră că nu există o variantă corectă (lumină naturală vs. lumină artificială), acest aspect ţinând complet de preferinţele fotografului şi de iluminarea locaţiei alese. Pentru şedinţele ei de fotografie, dincolo de vestimentaţie şi modele, pune foarte mult accent pe poveste şi pe spaţiul în care aceasta se desfăşoară.

Nu rata! Înscrie- te din timp la http://bit.ly/2XUA3Ew. După confirmarea înscrierii, revenim pe e-mail, pe data de 3 mai cu detalii despre transport și programarea testărilor.

Ceainăria Infinitea este un loc care pare rupt de București, dintr-un alt oraș și dintr-o altă țară.

 

Vă puteți înscrie la acest formular!

8 mai- Testează echipamentele Canon perfecte pentru Vlogging cu Radu Constantin si Liza Sabău

Te invităm pe 8 mai, la Omega House începând cu ora 13:00 unde vei avea ocazia să testezi echipamente Canon pentru vlogging cu Radu Constantin și Liza Sabău.

Printre subiectele pe care le vom aborda alături de cei doi se numără:

 • structura vlogurilor (alegerea temelor, cum se inspiră în alegerea subiectelor/ procesul documentării)
 • workflow
 • echipamentele utilizate
 • secretele editării
 • sesiune de  Q si A

Distracția continuă cu Networking Party după ora 18:00.

Radu Constantin este unul dintre creatorii de conținut cu cea mai mare creștere (500.000 abonați noi în ultimul an), prezent in fiecare saptămână in Youtube Trending Romania. Recent și-a început o serie pe YT în care le dă fanilor săi sfaturi despre viață. E invitat des la conferințe ca speaker: Biz, Evensys, BOS Proud etc.

Liza Sabău ne povestește următoarele lucruri:  “De aproximativ 5 ani sunt în gasca Utv, unde am avut și am ocazia să prezint tot felul de emisiuni care au legătură, evident, cu muzica. In prezent, vlogul meu este singurul vlog difuzat pe tv din România, iar în ultimele luni conținutul meu s-a îndreptat mai mult către zona de travel. Am descoperit că îmi place foarte tare tipul acesta de vlog si odata cu realizarea lui au inceput să apară si foarte multe provocări în ceea ce privește partea de post-producție. De la bun început am fost interesată de partea de editare video și în timp am reușit să ajung la un nivel foarte avansat de editare. În urmă cu 2 ani am prins curaj să îmi deschid propria firma de video-producție pentru a pune în aplicare tot ce am învățat de-a lungul timpului. Toată inspirația mea când vine vorba de crearea unui content și de realizarea acestuia vine din muzică și cred că sunt cea mai curioasă persoană pe care o cunosc.”

Nevoia de conectare este specifică fiecaruia dintre noi, iar cei de la Omega au creat un spațiu în care poți găsi oricând oameni ca tine, oameni cu care să porți discuții sincere pe teme sensibile, cu care să dezvolți proiecte de business îndrăznețe și inovatoare, alături de care să generezi idei ce vor schimba fața zilei de mâine. Cafeneaua este primul spațiu care te întâmpină de cum pășești în Omega House.  Și fie că e aglomerată sau mai liberă, are un vibe aparte ce trimite la intelect și discuții inteligente pe un fundal cu fum de palo santo si note de jazz-hop, animată de oameni cu zâmbetul pe buze.

 

Vă puteți înscrie la acest formular!

11 mai- City Travel în Delta Văcărești alături de Doru Oprișan

Doru Oprișan este călător de când se știe. Printre altele, a fotografiat sudul Vietnamului, Patagonia și Islanda și intenționează să mai adauge și alte aventuri pe listă.

Vă așteptăm începând cu ora 16:00, alături de Doru Oprișan, la Restaurantul Montefiore.

 

Despre restaurantul Montefiore: Realizat cu cea mai mare atenție la detalii, cu ajutorul unei echipe de arhitecți, pentru a recrea ambianța relaxantă dintr-o trattorie de la colțul unei străzi din Siena, unde te simți ca acasă, Montefiore devine locul în care poți evada din peisajul urban al Bucureștiului într-un cadru plăcut și confortabil. De la poziționarea meselor, a canapelelor, până la lumini și cromatică, restaurantul este gândit să creeze din fiecare zonă în care alegi să iei masa un spațiu intim și recreativ.

Vă puteți înscrie la acest formular!

13 mai – Test, Try & Print la Conglomerat Space

Conglomerat Space va fi deschis pentru public cu trei zone de studio dedicate testării echipamentelor Canon de ultimă generație. Veți putea printa fotografiile la fața locului.

 

Vă așteptăm și cu un concurs, cu multe premii surpriză Aici găsești formularul de înscriere.

Ce produse veți putea testa în cadrul acestor evenimente?

Canon EOS RP – cel mai mic și mai ușor aparat Canon digital Full Frame

Canon EOS RP este un aparat ideal pentru fotografia de călătorie, de peisaje și de portret. Aparatul oferă o performanță optimă în format full frame. Corpul cântărește doar 485 grame, fiind ideal pentru călătorii, când spațiul și greutatea sunt factori esențiali de luat în calcul. Având o utilizare versatilă, modelul EOS RP este dotat cu un sistem IS Dual Sensing puternic, ce reduce tremurul aparatului la fotografierea din mână și cu un mod pentru fotografiere silențioasă, pentru fotografiere discretă.

Canon EOS R – inovație și i libertate în realizarea obiectivelor fotografice

Canon EOS R este dotat cu cea mai rapidă autofocalizare din lume, fiind primul aparat care are capacitatea să focalizeze în condiții de iluminare slabă de -6EV, oferind rezultate de calitate la fiecare declanșare. EOS R înregistrează în liniște completă, oferind discreție totală chiar și la cele mai intime evenimente, fiind ideal pentru fotojurnalism sau fotografie de nuntă.

Obiective Canon:

 • RF 24-105 4L IS USM
 • RF 50 1.2 L IS USM
 • RF 35/ 1.8 IS Macro STM
 • RF 28-70/ 2L USM
 • EF 40/ 2.8 STM
 • EF 50 / 1.8 STM
 • EF 24-105/ 3.5-5.6 IS STM
 • EF-S 10-18/4.5-5.6 IS STM
 • EF-S 18-135 f/3.5-5.6 IS USM

Nu uita să te înscrii din timp la evenimentele din Canon Week:

 • 5 mai – Testează Canon la The Wedding Market cu George Stan – Înscrie-te AICI!
 • 7 mai – Testează Canon cu Andreea Retinschi la Ceainăria Infinitea – Înscrie-te AICI!
 • 8 mai- Testează echipamentele Canon perfecte pentru Vlogging cu Radu Constantin si Liza Sabău – Înscrie-te AICI!
 • 11 mai – City Travel în Delta Văcărești alături de Doru Oprișan – Înscrie-te AICI!
 • 13 mai – Test, Try & Print la Conglomerat Space – Înscrie-te AICI!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *