Roxana Enache va participa la târgul Reborn – Not your ordinary spring fair

Roxana Enache va participa la târgul Reborn- Not your ordinary spring fair, ce va avea loc în club Control pe 13-14 aprilie 2019.

Roxana Enache este un fotograf despre care ar trebui să știi dacă ești la curent cu trendurile în modă. Este publicată des în reviste internaționale cum ar fi Naked Mag, OffTheRails Mag, Material Mag. Fault Mag etc. Este activă prezent în campanii, editoriale și lookbook-uri pentru branduri cunoscute românești și internaționale. Stilul ei este descris printr-un design curat și minimalist. Proiecte care iți iau ochii și mintea. Nu doar pentru că au drept personaje principale tot felul de fețe frumoase, ci pentru felul în care Roxana poate reda în imagini un concept artistic și o viziune. |
Pe contul ei de Instagram și pe pagina de Facebook puteți admira imaginile artistice, iar pe site-ul oficial găsiți mai multe detalii despre proiectele Roxanei.

Despre târgul Reborn- Not your ordinary spring fair

Târgul Reborn- Not your ordinary spring fair se va desfășura în zilele de 13 și 14 aprilie, între orele 12:00 și 19:00, în ambele săli ale clubului Control.

Târgul cuprinde patru categorii de expozanți și activități:

  • design vestimentar ( unde își vor prezenta creațiile 15 designeri români)
  • muzică și târg de vinil
  • expoziție de fotografie ( 3 fotografi, printre care și Roxana Enache)
  • teatru interactiv

Acest târg este mai mult decât un eveniment de shopping, este un eveniment cultural și creativ, promovând proiecte artistice.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Dacă ești pasionat de artă, poți vizita acest târg și poți admira fotografiile Roxanei Enache.

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *