Roxana Enache va participa la târgul Reborn – Not your ordinary spring fair

Roxana Enache va participa la târgul Reborn- Not your ordinary spring fair, ce va avea loc în club Control pe 13-14 aprilie 2019.

Roxana Enache este un fotograf despre care ar trebui să știi dacă ești la curent cu trendurile în modă. Este publicată des în reviste internaționale cum ar fi Naked Mag, OffTheRails Mag, Material Mag. Fault Mag etc. Este activă prezent în campanii, editoriale și lookbook-uri pentru branduri cunoscute românești și internaționale. Stilul ei este descris printr-un design curat și minimalist. Proiecte care iți iau ochii și mintea. Nu doar pentru că au drept personaje principale tot felul de fețe frumoase, ci pentru felul în care Roxana poate reda în imagini un concept artistic și o viziune. |
Pe contul ei de Instagram și pe pagina de Facebook puteți admira imaginile artistice, iar pe site-ul oficial găsiți mai multe detalii despre proiectele Roxanei.

Despre târgul Reborn- Not your ordinary spring fair

Târgul Reborn- Not your ordinary spring fair se va desfășura în zilele de 13 și 14 aprilie, între orele 12:00 și 19:00, în ambele săli ale clubului Control.

Târgul cuprinde patru categorii de expozanți și activități:

  • design vestimentar ( unde își vor prezenta creațiile 15 designeri români)
  • muzică și târg de vinil
  • expoziție de fotografie ( 3 fotografi, printre care și Roxana Enache)
  • teatru interactiv

Acest târg este mai mult decât un eveniment de shopping, este un eveniment cultural și creativ, promovând proiecte artistice.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Dacă ești pasionat de artă, poți vizita acest târg și poți admira fotografiile Roxanei Enache.

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.