Canon Europe anunţă lansarea a două aparate foto cu imprimantă instant, Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C

Fotografiaţi, imprimaţi şi distribuiţi-vă selfie-urile chiar în timpul călătoriilor, cu ajutorul aparatelor foto cu imprimantă instant Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C!

Bucureşti, România, joi 28 martie 2019 – Canon Europe anunţă lansarea a două aparate foto cu imprimantă instant, Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C. Continuând succesul primului model Canon Zoemini, lansat în 2018, noua gamă de aparate foto cu imprimantă instant all-in-one de dimensiunea unui buzunar încurajează creativitatea, oferindu-vă posibilitatea să imprimaţi fotografii autocolante în timpul călătoriilor.

Modelul Canon Zoemini S este ideal pentru cei care doresc să surprindă, să imprime şi să împărtășească aventurile de vacanţă, un selfie spontan, fotografii alături de prieteni sau o farfurie cu mâncare cu potenţial de succes pe Instagram. Dotat cu un aparat foto de opt megapixeli, cu oglindă montată frontal, cu inel de lumină şi cu funcţie de acţionare a declanşatorului de la distanţă, modelul Canon Zoemini S este uşor de utilizat, iar dumneavoastră vă puteţi face un selfie perfect în doar o clipă.

Canon Zoemini S va fi disponibil pe piaţă în trei variante: roz auriu, negru mat şi alb perlat; modelul poate fi ţinut uşor într-o singură mână, în buzunar sau într-un rucsac, având o portabilitate excepţională.

Fie că sunteţi la cumpărături cu prietenii, că participaţi la o zi de naştere sau că vă aflaţi la un festival muzical, cu ajutorul Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C puteţi fotografia şi imprima fotografii de mici dimensiuni în doar câteva secunde, pe hârtie foto autocolantă Zink™, în format de 2×3-inci (5 x 7,6cm). Cu ajutorul acestor gadget-uri compacte şi uşoare surprinderea momentelor zinice este o activitate tot mai uşoară şi mai plăcută, astfel că oamenii îşi pot împărtăşi poveştile de oriunde îi poartă inspiraţia.

Canon ZOEMINI S este compatibilă cu aplicaţia Canon Mini Print (iOS/Android), cu descărcare gratuită, ceea ce permite utilizatorilor să imprime imaginile direct de pe un dispozitiv inteligent, folosind Bluetooth®, dar şi să editeze imaginile cu ajutorul unei game extinse de filtre creative şi cadre. Nici selfie-urile de grup nu mai sunt o problemă, deoarece acum aveţi la dispoziţie funcţia de declanşare de la distanţă şi cronometrare, accesibilă din aplicaţia Canon Mini Print, astfel încât toată lumea să poată fi inclusă într-o fotografie.

Pe lângă Instagram şi Facebook, aplicaţia Canon Mini Print le permite utilizatorilor să se conecteze şi cu Google Photos şi Dropbox, pentru a putea avea o amintire fizică a celor mai dragi momente.

Pentru cei care doresc o versiune mai simplă a modelului Canon ZOEMINI S, modelul Canon Zoemini C este disponibil fără compatibilitate cu aplicaţia Canon Mini Print şi este dotat cu un aparat foto de cinci megapixeli, o oglindă reflexivă pentru selfie şi un slot pentru card micro SD. Canon Zoemini C este disponibilă în patru variante atrăgătoare: roz bubblegum, galben bubblegum, verde mentă şi albastru marin, pentru amintiri instant când sunteţi pe fugă.

Ambele modele, Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C, sunt oferite împreună cu 10 coli de hârtie de imprimare Zink™ autocolantă, rezistentă la murdărie şi la deteriorare, astfel încât să puteţi imprima elemente cu ajutorul cărora vă veţi putea decora pereţii dormitorului, frigiderul sau dispozitivele mobile. De asemenea, aveţi posibilitatea de a achiziţiona hârtie fotografică în pachete de 20 sau 50 de coli.

Ambele modele vor fi disponibile în magazinele online şi în magazinele fizice ale reprezentanţilor Canon începând cu 25 aprilie 2019.

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.