Review Polar Vantage V – folosește informația pentru a te antrena inteligent

Polar Vantage V este un ceas perfect pentru orice pasionat de sport. De ce? Vom afla în cele ce urmează!

De foarte multă vreme se așteaptă un succesor pentru Polar V800 iar în 2018 s-a lansat Polar Vantage V, un nou device dedicat pasionaților de sport de performanță. Designe-ul nou este foarte atrăgător, dar și funcțional. Acesta include noul și îmbunătățitul ”detector” de puls, despre care Polar spune că are cea mai ridicată acuratețe.

Care sunt avantajele ceasului Polar Vantage V?

Cele mai importante avantaje care îi încântă pe utilizatorii acestui ceas sunt următoarele:

  • greutatea și aspectul atrăgător
  • foarte multe rapoarte cu privire la activitatea fizică
  • faptul că înregistrează totul de la încheietură, nefiind nevoie de accesorii suplimentare

Care sunt dezavantajele ceasului Polar Vantage V?

  • Nu poți asculta/controla muzica
  • Cureaua este relativ inconfortabilă
  • GPS-ul uneori nu înregistrează foarte bine

Despre display-ul și interfața Polar Vantage V

Primul lucru pe care îl vei observa la acest ceas este designul. Subtil și sofisticat arată relativ elegant comparativ cu alte ceasuri sport. Mie unul mi se pare că este cel mai atrăgător ceas de alergare de pe piață la momentul actual.

Display-ul nu este atât de sharp ca cel de pe Apple Watch spre exemplu și este greu de citit în lumina directă a soarelui.

Pe laterale putem observa 5 butoane texturate care îți oferă o alternativă de navigare pentru touchscreen. Eu unul le-am folosit mai des cât alergam decât touchscreen-ul.

Interfața este foarte bine structurată și se mișcă foarte bine însă atunci când am intrat în fiecare raport în parte am observat că touchscreen-ul are un mic lag. Dar aici este posibil să fiu eu puțin prea pretențios.

Sunt foarte încântat de ceas și de faptul că pot vedea în detaliu antrenamentul pe care le-am realizat și mi se pare că senzorul de monitorizare a bătăilor inimii este cel mai precis din toate ceasurile sport pe care le-am încercat.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *