Canon – Get Ready for the Season 2019

Tu ce gen/genuri de fotografie preferi să abordezi? Îți place fotografia de eveniment, mergi la concerte, festivaluri, nunți? Îți place fotografia de călătorie? Ți-ai planificat deja vacanța sau ai câteva city break-uri în minte? Ești pasionat de fotografia de natură, macro sau wildlife? Mergi în zona fine-art cu fotografia de portret? Atunci profită de campania Canon: Get Ready for The Season 2019! Indiferent că preferi mirrorless sau DSLR, la F64 vei găsi toate produsele necesare pentru a-ți reîmprospăta trusa foto sau de ce nu, a o schimba cu totul!

Hai să descoperim împreună de ce produse poți profita în cadrul Canon – Get Ready for The Season!

La capitolul DSLR, pentru cei care nu doresc să abandoneze binecunoscutul sistem pentru cel nou, mirrorless, te poți bucura de:

La categoria mirrorless, care acaparează din ce în ce mai mult din piață, cu corpurile compacte, portabile care-ți permit un confort mai mare al manevrării și o discreție sporită, mai ales când vorbim de fotografia de: stradă, eveniment, călătorie etc. Îți punem la dispoziție Canon M50

Pentru cei care abia au început să experimenteze cu fotografia, le sărim în ajutor cu aparate foto compacte/bridge, ce oferă performanțe excelente și te scutesc de a alege un obiectiv. Sunt ideale în special pentru fotografia de călătorie, poze cu prietenii, familia și în general cam orice tip de fotografie unde un cadru realizat cu o secundă mai devreme poate face diferența (excepție făcând genurile foto care necesită o atenție sporită la detalii, precum macro, wildlife sau astrofotografie care de obicei necesită echipament foto mai puternic).

Că tot am pomenit de obiective, dacă aparatele de tip compact/bridge vin cu obiectiv încorporat, atunci trebuie musai avut în vedere că pentru mirrorless și DSLR ai o gamă largă de obiective interschimbabile de unde poți alege. Să le luăm însă și pe acestea pe rând:

Obiective foto pentru aparatele Canon DSLR:

Obiective foto pentru aparatele Canon mirrorless:

Pentru că una din componentele specifice unei vacanțe și ceea ce reprezintă în primul rând o fotografie este ideea de amintire ne-am gândit că dacă tot îți punem la dispoziție echipamentul foto, am putea, la fel de bine, să te ajutăm să și printezi cât mai facil cele mai importante momente din sezonul ce urmează. Așa că, la F64 poți găsi imprimantele Canon Pixma Pro 100s și Pixma Pro 10s, plus cerneală!

Ce mai aștepți? Începe perioada distracției din an cu Canon – Get Ready for The Season!

Pe lângă ofertele pe care ți le-am pregătit, surprizele nu se termină aici. Campania vine cu 2 evenimente dedicate pasionaților de fotografie.

Pe 20 martie, te așteptăm alături  de Feather Photography în sala expozițională F64 (Unirii 45)  începând cu ora 7PM, pentru o prezentare despre fotografia de nuntă, de la serviciul prestat până la experiențe de memorat.

Update ( 12 martie ora 12:00) În acest moment, toate locurile au fost ocupate. Urmărește-ne live!

Nu uita că dacă nu vei reuși să fii prezent în sală ori dacă nu ai reușit să te înscrii, ne vei putea urmări live, pe pagina Facebook F64! Dacă nu faci parte deja din comunitatea paginii de Facebook, te invităm să ne urmărești pentru ca Facebook să te anunțe când suntem live.


Despre Dragoș și Mădălina

“Suntem Dragoș & Mădălina, soț și soție. Sau cei cărora le place să creeze povești în imagini. Trăim în București, dar am fi mai mult decât fericiți să călătorim oriunde, pentru a ne povesti nunta în imagini.”

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MTn3ZPloQMA[/embedyt]

Agenda evenimentului:

  • Cine sunt Feather Photography?
  • Ce conține trusa cu echipament foto?
  • Branding personal – componentele unui brand și cum se construiește un brand cu personalitate
  • Giveaway – Dragoș și Mădălina vor oferi invitatilor niște materiale educaționale despre lumina naturală și posing, și vom avea mai multe surprize
  • Q&A ( sesiune întrebări și răspunsuri)

Pe 31 martie ți-am pregătit  o ieșire foto alături de Cristian Vasile și un invitat surpriză, dar rămâi cu ochii pe noi pentru mai multe detalii! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.