(c) Mircea Bezergheanu

Lansare Olympus OM-D E-M1X în Romania

 

 

Ca de obicei, Mircea Bezergheanu va răspunde la toate întrebările și va demonstra încă o dată că ”majoritatea problemelor se află încă între vizor și ceafă”.

Despre Mircea Bezergheanu

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

Despre Olympus OM-D E-M1X

Olympus OM-D E-M1X este cea mai nouă cameră lansată în 2019 dotată cu cel mai performant sistem (IS) de stabilizare a imaginii și un sistem de focalizare automată rapid. Focalizarea are funcția de detectare inteligentă ce ajută mai ales în cadrul fotografiei sportive.  Totodată, Olympus OM-D E-M1X vine cu un sistem de protecție împotriva factorilor externi (praf, ploaie, îngheț) și un nou senzor giroscopic. Acesta din urmă ajută la stabilizarea imaginii ajungând la o compensare de aproape 7,5 trepte de expunere.

Olympus OM-D E-M1X

Caracteristici:

  • Protecție împotriva prafului, stropirii și înghețului
  • Sistem performant de stabilizare a imaginii
  • Sistemul AF îmbunătăţit cu inteligență artificială
  • Două procesoare de imagine de mare viteză TruePic VIII
  • Mod Pro Capture
  • Funcția Filtru Live
  • Două sloturi pentru carduri SD UHS-II
  • Doi acumulatori

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.