Prime Marathon: Capture the Unseen

Anul acesta, PRIME România vă invită la cea de-a X-a ediție a unui workshop târziu…aproape matinal, PRIME Maraton: Capture the unseen. La ediția curentă, pe parcursul întregii nopți, participanții sunt invitati să descopere fotografia, dincolo de imagine și branding personal. Așa că, fie că ești fotograf, pasionat de fotografie sau ești doar curios despre ce presupune aceasta, te așteptăm joi, 17 ianuarie, începand cu orele 21:00, la Silver Church Club (Calea Plevnei 61).

PRIME marathon

PRIME Maraton este un eveniment cu un concept inedit, constând într-o serie de conferințe susținute de speakeri cunoscuți din domeniu, totul petrecându-se pe parcursul unei nopți, într-un ritm alert. Astfel, anul acesta, timp de aproximativ 8 ore, ești invitat să descoperi fotografia, în toate ipostazele ei, dar mai ales, să pătrunzi dincolo de imagine și să afli totul despre brandingul personal în fotografie.

În rama ediției cu numărul X vor apărea oameni pasionați, dornici să împărtășească din experiența lor profesională în materie de fotografie. Acestia sunt: Andreea Retinschi, un personaj colorat pe străzile gri ale capitalei, Mihnea Ratte, cu o experiență vastă în domeniu și care surprinde emoția cu fiecare ocazie, Vlad Sorescu, renumit printre utilizatorii Instagram pentru seria Pantone, Cristiana Nuță (Nuta Kiki), mereu gata să umple orice încăpere cu entuziasmul ei, Alex Damian, care ne demonstrează cum putem îmbina cu succes un blog cu arta fotografiei și Vlad Eftenie, un fotograf al oamenilor și al frumosului, în general. Cel care va modera evenimentul și va completa, astfel, imaginea acestuia, este Lucian Popescu, o voce îndrăgită, care va ajuta publicul să descopere lucruri noi și interesante de la speakerii din program.

Participarea la PRIME Maraton se face prin completarea formularului de inscriere până la data de 17 ianuarie, ora 15:00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Ca de fiecare dată, evenimentul aduce pe parcursul serii tot felul de surprize, pe lângă faptul că participanții cei mai activi și mai curioși vor fi răsplătiți cu premii deosebite.

PRIME Romania este singura asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din țară. Experiența PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită și peste 20 de ani de evenimente pentru studenții pasionati de Comunicare. PRIME este o organizatie prezentă în mai multe țări europene printre care: România, Slovenia, Italia și Spania.

Sponsori: Silver Church Club, F64, Suculent Urban, Liliac, Caricatura-ta, Roman-IA cu povesti, Cat Music, CopyZone, BenQ, Clever Taxi
Parteneri media ai evenimentului: IQads, IQool, PR Wave, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U, vinsieu.ro, inOras.ro, Live PR, Re-star.ro, Ze-list, probucuresti.ro, Bucharest-Guide.ro

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *