Actualizare a camerei mirrorless full-frame Panasonic LUMIX S

Actualizare a camerei mirrorless full-frame LUMIX S

  • Două noi funcții captivante anunțate în cadrul CES 2019
  • Modul HLG Photo permite obținerea unui interval dinamic mai larg
  • Modul High Resolution creează detalii excepționale

După anunțul făcut în cadrul Photokina 2018, Panasonic prezintă la CES 2019 două funcții cheie suplimentare ale aparatului foto mirrorless full-frame LUMIX S. Aparatele foto mirrorless full- frame LUMIX S și obiectivele vor fi disponibile de la sfârșitul lunii martie 2019. Data disponibilității poate varia în funcție de zona de vânzare.

panasonic

Un stil complet nou de exprimare fotografică

Noul mod HLG Photo al aparatului LUMIX S permite fotografierea într-un interval dinamic mai larg. Acest lucru facilitează o expresie cromatică vie și precisă, care se apropie extrem de mult de memoria vizuală, reproducând în aceeași imagine atât zonele extrem de luminoase, cât și zonele întunecate.

Fotografiile HLG sunt generate ca fișier HSP, permițând redarea unor imagini pline de viață pe cele mai recente modele de televizoare 4K Panasonic compatibile cu modul HLG, prin intermediul unei conexiuni cu
cablu HDMI, precum și pe alte dispozitive care permit redarea modului HLG.

Această funcționalitate este ideală pentru fotografii care doresc să facă o impresie excelentă cu prezentările lor foto pe televizoare cu compatibilitate HLG.

Detalii uluitoare

Modul High Resolution este ideal pentru fotografierea peisajelor sau obiectelor de artă cu detalii delicate. Profitând de mecanismul Body I.S. (stabilizator de imagine), opt imagini consecutive sunt preluate în mod automat în timpul mișcării senzorului. Aceste opt imagini sunt apoi sintetizate într-o singură imagine prin intermediul noii opțiuni Venus Engine, care dispune de procesarea semnalului la mare viteză. Prin urmare, detaliile precise sunt reproduse fidel pentru a fi ulterior salvate într-o imagine extrem de naturală.

Având în vedere situațiile în care peisajul include lucruri în mișcare, sunt disponibile sub-opțiuni pentru atenuarea neclarității generate de mișcarea rapidă, astfel încât fotografii pot utiliza acest mod la fel ca în situațiile în care fotografiază într-un mod normal.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.