Noile camcordere Sony HXR-NX200 și PXW-Z190 vin la F64!

Marți, pe 15 ianuarie te așteptăm în sala expozițională din magazinul F64 (Bulevardul Unirii 45), începând cu ora 19:00 la o prezentare video complexă. Echipamentele de interes vor fi: Sony HXR-NX200 și PXW-Z190.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Agenda evenimentului:

  • Gabriel Chirion. Sony PSE va da startul evenimentului,
  • Apoi, Vladimir Chetroiu specialist video F64 va trece în revistă caracteristicile principale ale camerei Sony HXR-NX200 și vom urmări filmul de prezentare al camerei.
  • După prezentarea despre Sony HXR-NX200, participanții vor umări un film demo despre aparatul în cauză.
  • Doru Iacovescu videograf și cameraman profesionist cu experiență va prelua apoi, pentru partea de Storytelling și artist feedback,
  • Vom continua cu sfaturi despre cum să alegi senzorul perfect pentru proiectul tău.
  • Vladimir Chetroiu va prezenta PXW-Z190,
  • Continuă după cu storytelling & artist feedback pentru PXW-Z190, cu Doru Iacovescu
  • La final, participanții vor avea parte de o sesiune hands-on & întrebări și răspunsuri cu cele două camere prezentate

În a doua parte a anului 2018 Sony a prezentat două camcordere cu tehnologie 4K menite sa revoluționeze piața de videografie de eveniment, documenter și entry-level broadcast.

Despre Sony HXR-NX200

Sony

Este camera lansată la IBC 2018, în urmă cu doar câteva luni, echipată cu faimosul senzor EXMOR R de 1” , deja cunoscut de la modele anterioare ( cum ar fi popularul model PXW-Z150 ). Noutatea absolută se referă la o nouă colorimetrie care permite obținerea de imagini superbe în formatele 4K și HD, totul într-un buget accesibil.

HXR-NX200 este o cameră video accesibilă, compactă, cu senzor de tip 1.0 și o nouă reproducere a culorilor pentru o calitate superbă a imaginii 4K sau Full-HD. Acesta oferă toate caracteristicile profesionale de care ai nevoie cu controale manuale rafinate, incluzând trei inele de lentile manuale independente, opțiuni auto inteligente și multe altele.

Tot în 2018, Sony a lansat primele camcordere 4K din lume echipate cu 3 senzori Full 4K și prismă optică, permițând pentru prima oară captarea imaginii cu profunzime de câmp extinsă și zoom optic nativ până la x25. PXW-Z190 ( și modelul top-end PXW-Z280 ) înglobează în plus noua tehnologie Face Detection Autofocus, precum și facilități operaționale suplimentare ( înregistrare simultană 4K/HD, copiere rapidă pe memorie externă, funcții wireless, etc.)

Despre Sony PXW-Z190 

sony

Sony PXW-Z190 4K 3-CMOS senzor 1/3 “continuă tradiția fină a seriei de camere XDCAM. Captează 4K la 60p, bazându-se pe trei senzori Exmor R 1/3” care oferă o capacitate îmbunătățită în lumina scazută, în comparație cu senzorii standard. Camera integrează un obiectiv Sony G cu zoom de 25x și un filtru electronic ND. Camera acceptă o varietate de codec-uri, cu o licență MPEG HD opțională care îți permite să inregistrezi imagini video HD.

sony

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Ești pasionat de videografie? Atunci ne vedem pe 15 ianuarie pentru a descoperi câteva modele de echipament de top!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *