Vino la Black Friday PRO 2018

Postat de: F64 F64

F64 te invită la cea de-a șasea ediţie a evenimentului „Black Friday Pro“! Din noaptea de joi spre vineri, pe data de 12 octombrie, și până în noaptea de duminică, 14 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de Black Friday PRO în magazinul F64 (Bd. Unirii 45), dar și online, unde te așteaptă suprize dedicate.
Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday Pro de anul acesta sunt aparate foto mirrorless și DSLR de top precum: Nikon D850 și Sony A7 plus obiectivele potrivite pentru acestea: Sony 70-200mm și Sigma 35mm, fara a uita însă nici de obiectivele fixe luminoase sau de o serie de aparate APS-C și mirrorless, potrivite măcar ca back-up.
Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să îți completezi trusa de profesionist.

Nu uita însă că te poți pregăti din vreme pentru Black Friday Pro, cumpărând liniștit, căci luna octombrie face diferența! Asta înseamnă că pentru orice produs achiziționat până în Black Friday PRO vei primi înapoi diferența, sub formă de cupon. Dacă acesta se afla printre produsele incluse în aceasta campanie. Toate detaliile sunt aici.