Vino la Black Friday PRO 2018

F64 te invită la cea de-a șasea ediţie a evenimentului „Black Friday Pro“! Din noaptea de joi spre vineri, pe data de 12 octombrie, și până în noaptea de duminică, 14 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de Black Friday PRO în magazinul F64 (Bd. Unirii 45), dar și online, unde te așteaptă suprize dedicate.
Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday Pro de anul acesta sunt aparate foto mirrorless și DSLR de top precum: Nikon D850 și Sony A7 plus obiectivele potrivite pentru acestea: Sony 70-200mm și Sigma 35mm, fara a uita însă nici de obiectivele fixe luminoase sau de o serie de aparate APS-C și mirrorless, potrivite măcar ca back-up.
Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să îți completezi trusa de profesionist.

Nu uita însă că te poți pregăti din vreme pentru Black Friday Pro, cumpărând liniștit, căci luna octombrie face diferența! Asta înseamnă că pentru orice produs achiziționat până în Black Friday PRO vei primi înapoi diferența, sub formă de cupon. Dacă acesta se afla printre produsele incluse în aceasta campanie. Toate detaliile sunt aici. 

Pentru comenzi, ai la dispoziție fie varianta online, fie ne poți vizita la magazinul din Bd. Unirii nr. 45.

Pentru a fi cât mai ușor să plasezi o comandă cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja.

De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile.

În noaptea de 12 octombrie dăm startul! 

Așa cum spuneam mai sus, echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gamele de interes din ultima perioadă: Fujifilm H1Sony A7SPanasonic G7 și Panasonic X1000 sunt doar câteva exemple. O listă mai detaliată îți va fi dezvăluită cât de curând, în așa fel încât să vii pregătit la cumpărături!

Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile.

Iar ca totul să decurgă mai mult decât simplu și ușor în zilele de Black Friday Pro, te rugăm să ții cont de urmatoarele:

  • Verifică dacă ai actualizat datele din contul tău de client (adresă, telefon etc.), pentru a evita întârzierile de livrare.
  • Pe durata Black Friday PRO se pot rezerva timp de 24h produsele cu ridicare din magazin.
  • Orice comandă de peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită!
  • Discount de 10% la un obiectiv achiziționat (se exclud obiectivele reduse deja în Black Friday PRO). Limita – 1 buc.
  • Discount de 15% la: accesorii curățare/protecție, accesorii foto, accesorii video, acumulatori/încărcătoare, bliț-uri externe foto (patină), echipamente foto studio, genți/rucsacuri/huse, memorii/cititoare, trepiede foto-video.
  • Spre deosebire de anii trecuți, în 2018 beneficiezi de puncte de fidelitate de 1% pentru Black Friday PRO.
  • Găsești regulamentul complet al campaniei de Black Friday Pro 2018 AICI!

Programul magazinului de Black Friday Pro va fi după cum urmează:

  • Vineri 09:00-21:00 
  • Sâmbătă 09:00-19:00

Rămâi cu ochii pe noi, pentru mai multe detalii despre Black Friday PRO sau cumpără liniștit, căci, Octombrie face diferența!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.