Photo Story 2: The Future is Visual! – partenerii evenimentului

Postat de: F64 F64

*UPDATE: 09.10.2018 – Participanții selectați pentru testarea de echipamente din cadrul Photo Story 2 au fost confirmați. Mai departe, pe data de 15.10.2018 urmează să îi notificăm pe cei selectați pentru dezbaterea: Ce este o fotografie bună? și/sau prezentarea susținută de Vlad Eftenie despre fotografia de stradă și lansarea Panasonic LX100 MK II.

Nu uita însă că ne vei putea urmări și LIVE pe Facebook, așa că rămâi alături de noi în online.

Am dat startul la Photo Story 2: The Future is Visual! poți afla întreaga agendă a evenimentului din articolul de aici.

Înscrierile la eveniment sunt pe ultima sută de metri, așa că grăbește-te, căci data limită este 5.10.2018, iar participanții selectați vor fi anunțați pe 8.10.2018.

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate! 

Anul acesta am schimbat conceptul clasic de conferință foto cu unul axat pe activări fotografice, atât în cadrul unor zone dedicate pentru exersarea diverselor tipuri de fotografie, cât și la standurile partenerilor, pentru posibilitatea de a testa echipamente foto-video de ultimă generație. Brandurile de aparatură foto-video care susțin acest eveniment sunt: SonyCanonPanasonicOlympusGoProBenQ și Kingston

Pentru a-ți face o idee mai concretă despre ce te așeaptă pe 19.10.2018, începând cu ora 10:00 la NOD Makerspace (Splaiul Unirii 160, București), îți vom prezenta pe scurt toți partenerii, așa că hai să-i luăm pe rând, începând cu locația:

Photo Story

NOD Makerspace 

Un spațiu unic și versatil dedicat evenimentelor. Cu un design atent creat și construit de o comunitate de oameni creativi, NOD te va surprinde cu detaliile arhitecturii și atmosfera prietenoasă.

Conceput pentru nevoile tale, principalele spații corespund multor tipuri de evenimente, fie că ai nevoie de o sală mare pentru conferință sau de o cameră mică pentru o întâlnire importantă. Vei găsi suficiente spații echipate exact pentru ce ai nevoie, iar angajații îți vor sta mereu la dispoziție cu profesionalism și flexibilitate.

Gargantua 

Bucuria de a savura frânturi din gastronomia lumii, în 4 restaurante diferite, cu un decor interior deosebit, într-o atmosferă relaxantă, unică.

Beanz Coffee 

BeanZ este proiectul plin de pasiune al unei echipe deosebite de anteprenori de la Strauss Coffee, compania de cafea numărul 1 din Brazilia și una dintre cele mai influente de pe piața internațională, cu peste 25 de ani de expertiză.

Călătoresc în întreaga lume în căutarea fermelor locale autentice pentru a-ți aduce o varietate cât mai mare și mereu schimbătoare de cafea de origine limitată, sezonieră și distinctivă. Aleg cu expertiză, livrează cu onestitate și educă prin autenticitate.

Rescriu povestea cafelei prin redefinirea relației oamenilor cu această băutură uimitoare. Cred că experiența desavârșită a cafelei înseamnă să te străduiești mai mult. Celebrează diversitatea în toate formele ei și vor să ofere lumii mai mult ca aceeași cafea zi de zi.

Coca Cola 

Anul acesta, Coca-Cola te invită la  Zero Filtre, super postari, așa că nu rata standul lor de la Photo Story!
Brandul Coca-Cola este cel mai cunoscut brand din lume, din categoria băuturilor răcoritoare, comercializat în peste 200 de țări.
Compania a fost înființată în anul 1886, iar pe piața din România a ajuns în anul 1991. În urma statisticilor, este cea mai vândută băutura răcoritoare din istorie.

Alka