Dăm startul la Vânătoarea de buguri!

În perioada 2-3 octombrie, dăm startul unui mini concurs, destinat îmbunătățirii serviciilor online F64. Concursul va avea loc pe site-ul nostru, pentru a remedia cât mai eficient și rapid problemele pe care le întâmpină clienții F64.

Citește regulamentul aici!

Vânătoarea de buguri

Acum că te-am pus puțin în temă, hai să vedem ce trebuie făcut pentru a participa la Vânătoarea de buguri:

Mecanismul concursului

Se poate înscrie orice persoana fizică sau juridică, dacă a împlinit vârsta de 18 ani la data de start.

„Vanatoarea de bug-uri” reprezintă o campanie prin care ne dorim să colectăm feedback-ul despre problemele legate de funcționalități ale site-ului www.f64.ro. Colectarea se va face prin completarea modulului de „feedback” prezent în partea dreaptă a ecranului atunci când ești pe www.f64.ro.

Participantii trebuie să ne trimită feedback relevant privind problemele de funcționalități ale site-ului. Scopul este să ne ajuți să găsim problemele pentru a le putea rezolva cât mai repede.

Feedback relevant inseamna:

  • Identificarea și raportarea detaliată a unei nefuncționalități a site-ului www.f64.ro (ce era prezent în site-ul vechi, iar în site-ul nou nu mai există sau funcționează),
  • Identificarea și raportarea detaliată a erorilor legate de paginile site-ului, erori care împiedică buna desfășurare a navigării în site, a finalizării unei comenzi, etc. (exemplu: lipsă descriere produse, lipsă metode de plată în coș și așa mai departe),
  • Adăugarea unui screenshot pentru a exemplifica eroarea.

IMPORTANT: Toate aceste feedback-uri trebuie să fie transmise prin completarea câmpurilor, inclusiv a adresei de e-mail (datele nu vor fi făcute publice), folosind căsuta de feedback din partea dreaptă a ecranului.

Alegerea câștigătorului/ Premii

Va avea loc în urma jurizării realizate de către echipa F64. Jurizarea va avea loc pe data de 5 octombrie, iar persoanele cu cele mai multe feedback-uri relevante trimise vor câștiga cate o boxă Xiaomi. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul e-mail-ului furnizat la înscrierea feedback-ului.

Pentru ca un Participant să fie considerat valid, trebuie să îndeplinească cumulativ urmatoarele:

  • Completarea formularului de feedback de pe site-ul www.f64.ro,
  • Trimiterea unui feedback relevant,
  • Identificarea și raportarea detaliată a erorilor legate de funcționalitățile site-ului www.f64.ro,
  • Adăugarea e-mailuilui de pe care se trimite feedback-ul.

Citește regulamentul aici!

Boxele vor fi înmânate în urma jurizării (în termen de 10 zile lucrătoare), după ce câștigătorul a trimis o copie CI lizibilă în mailul de confirmare. Premiul nu poate fi preschimbat în bani, total sau parțial. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *