Dăm startul la Vânătoarea de buguri!

În perioada 2-3 octombrie, dăm startul unui mini concurs, destinat îmbunătățirii serviciilor online F64. Concursul va avea loc pe site-ul nostru, pentru a remedia cât mai eficient și rapid problemele pe care le întâmpină clienții F64.

Citește regulamentul aici!

Vânătoarea de buguri

Acum că te-am pus puțin în temă, hai să vedem ce trebuie făcut pentru a participa la Vânătoarea de buguri:

Mecanismul concursului

Se poate înscrie orice persoana fizică sau juridică, dacă a împlinit vârsta de 18 ani la data de start.

„Vanatoarea de bug-uri” reprezintă o campanie prin care ne dorim să colectăm feedback-ul despre problemele legate de funcționalități ale site-ului www.f64.ro. Colectarea se va face prin completarea modulului de „feedback” prezent în partea dreaptă a ecranului atunci când ești pe www.f64.ro.

Participantii trebuie să ne trimită feedback relevant privind problemele de funcționalități ale site-ului. Scopul este să ne ajuți să găsim problemele pentru a le putea rezolva cât mai repede.

Feedback relevant inseamna:

  • Identificarea și raportarea detaliată a unei nefuncționalități a site-ului www.f64.ro (ce era prezent în site-ul vechi, iar în site-ul nou nu mai există sau funcționează),
  • Identificarea și raportarea detaliată a erorilor legate de paginile site-ului, erori care împiedică buna desfășurare a navigării în site, a finalizării unei comenzi, etc. (exemplu: lipsă descriere produse, lipsă metode de plată în coș și așa mai departe),
  • Adăugarea unui screenshot pentru a exemplifica eroarea.

IMPORTANT: Toate aceste feedback-uri trebuie să fie transmise prin completarea câmpurilor, inclusiv a adresei de e-mail (datele nu vor fi făcute publice), folosind căsuta de feedback din partea dreaptă a ecranului.

Alegerea câștigătorului/ Premii

Va avea loc în urma jurizării realizate de către echipa F64. Jurizarea va avea loc pe data de 5 octombrie, iar persoanele cu cele mai multe feedback-uri relevante trimise vor câștiga cate o boxă Xiaomi. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul e-mail-ului furnizat la înscrierea feedback-ului.

Pentru ca un Participant să fie considerat valid, trebuie să îndeplinească cumulativ urmatoarele:

  • Completarea formularului de feedback de pe site-ul www.f64.ro,
  • Trimiterea unui feedback relevant,
  • Identificarea și raportarea detaliată a erorilor legate de funcționalitățile site-ului www.f64.ro,
  • Adăugarea e-mailuilui de pe care se trimite feedback-ul.

Citește regulamentul aici!

Boxele vor fi înmânate în urma jurizării (în termen de 10 zile lucrătoare), după ce câștigătorul a trimis o copie CI lizibilă în mailul de confirmare. Premiul nu poate fi preschimbat în bani, total sau parțial. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.