Fotografie în Islanda © Ambasador Canon Richard Walch

Photokina 2018 – Viitorul imaginii cu Canon EOS R

Viitorul imaginii expus la Photokina – atinge şi încearcă noul Sistem revoluţionar Canon EOS R.

Testează aparatul de fotografiat despre care vorbeşte toată lumea –aparatul de fotografiat EOS R şi gama de obiective RF sunt expuse la standul Canon, exclusiv la Photokina 2018.

Photokina

Canon în cadrul Photokina:

  • Descoperă designul şi excelența optică a Sistemului revoluţionar EOS R şi obiectivelor RF,
  • Pe scena Canon Spotlight sunt prezenți ambasadorii Canon, într-un program bogat în discuţii revelatoare – de la importanţa artei povestirii, la fotografierea unor peisaje pitoreşti,
  • Descoperă ecosistemul Canon conectat – de la fotografie la imprimare, inclusiv uluitoarele imagini realizate de ambasadorii Canon în Galeria de Fotografii,
  • Stand de curăţare şi verificare a echipamentelor 1 pentru membri CPS în zona de Servicii Profesionale Canon (CPS) – alături de consiliere de specialitate din partea profesioniştilor Canon.

După recenta lansare mondială, inovatorul şi revoluționarul System EOS R, aparatul EOS R şi obiectivele RF sunt expuse publicului la Photokina, în Koln, Germania, exclusiv la standul Canon (Sala 3, etajul 2), disponibile pentru vizitatorii care vor să le atingă şi să le testeze.

În cadrul expoziției, Canon prezintă extraordinara gamă de produse, care se va îngriji de fiecare pas al călătoriei fotografice prin găzduirea de imagini, imprimare şi produse video concepute atât pentru profesionişti cât şi pentru amatori.

Photokina
Fotografie în Namibia © Ambasador Canon Brent Stirton

Descoperă excelenţa optică de la Canon

Gama de echipamente optice Canon are la bază peste 80 de ani de expertiză tehnică, îmbinând inovaţia şi designul cu tehnologia revoluţionară şi măiestria, pentru realizarea unor imagini multipremiate şi a unor produse video care continuă să ţintească perfecţiunea din toate punctele de vedere. La peste treizeci de ani de la realizarea produsului original, lansarea EOS, definitoriu pentru această epocă, revoluţionarul sistem EOS R oferă un nivel total nou de inovaţie, permiţând obţinerea de imagini mai bogate, mai detaliate, cu nivele uimitoare de claritate şi detaliu. Deschizând noi drumuri senzaţionale pentru fotografie şi cinematografie, noua montură RF a obiectivelor a fost concepută folosind combinaţia perfectă între designul optic, mecanic şi electronic, pentru a surprinde momente unice cum nu a mai fost posibil până acum.

Vizitatorii standului Canon pot testa caracteristicile extraordinare ale sistemului EOS R, inclusiv cea mai rapidă autofocalizare din lume 2 , capacitatea de fotografiere în condiţii de luminozitate redusă şi nivelurile impresionante de personalizare.

„Scopul Canon este acela de a inspira şi de a sprijini fotografii şi cineaştii la orice pas, ajutându-i să exploreze lumea incredibilă a posibilităţilor imagistice – atât în prezent, cât şi în viitor”, a afirmat Alessandro Stanzani, Vice-Preşedintele Executiv al Canon Imaging Technology & Communications Group – Europa, Orientul Mijlociu & Africa. „Suntem deosebit de mândri şi de încântaţi să prezentăm sistemul revoluţionar EOS R cu inovatoarea montură de obiectiv RF care a fost lansat la începutul lunii acesteia în entuziasmul publicului. La Photokina, vizitatorii standului nostru vor putea ţine în mâini noul EOS R pentru a testa, în premieră, superioritatea optică a obiectivelor RF.”

Prin întreaga gamă Canon, de la ultimul produs lansat PowerShot SX740 HS şi premiatul EOS M50, până la reprezentativul EOS-1D X Mark II – Canon oferă un aparat de fotografiat pentru orice nevoie fotografică sau cinematografică, fie că este vorba de profesionişti la început de drum, de fotografi entuziaști care vor să imortalizeze momente speciale sau cineaşti independenţi care filmează ultima producţie cinematografică.

Specialiştii în echipamente Canon sunt prezenți la Barul Specialistului pentru a-i ajuta pe participanţi să realizeze cadrul perfect şi să îşi lărgească orizontul fotografic.

Arta povestirii cu Ambasadorii Canon

Prin depăşirea limitelor creativităţii şi promovarea artei povestirii vizuale, ambasadorii Canon cu renume internaţional se află pe Scena Canon Spotlight pentru a găzdui discuţii şi ateliere revelatoare şi captivante pe toată durata expoziţie. De la aventurile în Pacificul de Sud ale Ullei Lohmann, la experienţa Katyei Mukhina care a fotografiat peisaje în Islanda cu EOS R, ambasadorii Canon vor purta vizitatorii de jur împrejurul lumii cu poveştile lor originale. La standul Canon vor putea fi urmărite conferințe „Cum să” – pentru cei care vor să facă saltul de la fotografie la video sau să înveţe depre cea mai bună modalitate de a imprima imagini peisagistice însufleţite şi atrăgătoare, ambasadorii sunt pregătiţi pentru orice subiect.

Photokina
Fotografie în Islanda © Ambasador Canon Richard Walch

Fiecare pas al procesului de imagistică

De la surprinderea unor imagini extraordinare, la imprimarea şi distribuirea acestora către prieteni şi familie, Canon îşi sprijină utilizatorii la orice pas de-a lungul călătoriei lor fotografice. Gama completă PIXMA şi Pro Print sunt, de asemenea, prezente pentru a ilustra tehnologia de imprimare de clasă mondială de la Canon, cât şi cerneluri care transformă arhivele de imagini digitale în imagini imprimate la o calitate superioară. Seria imagePROGRAF ilustrează impactul şi magia imaginilor imprimate la dimensiuni mari, după cum se poate vedea în Galeria de Fotografii.

Investiţie în echipament

Serviciile Profesionale Canon (CPS) sunt, de asemenea, prezente la Photokina pentru a se asigura că profesioniştii sunt bine echipaţi pentru a-şi face datoria în orice situaţie. Serviciul include reparaţii prioritare, împrumuturi de kit-uri de back-up şi suport – atât la faţa locului, cât şi printr-o linie telefonică dedicată.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.