Canon lansează PowerShot SX70 HS

Canon PowerShot SX70 HS foloseşte un obiectiv fix performant cu 65x zoom, beneficiază de designul unui DSLR şi oferă portabilitate

Oferă tehnologie de ultimă generaţie pentru a putea oferi imagini de înaltă rezoluţie şi conţinut video 4K Ultra HD

Canon Europe anunţă lansarea modelului PowerShot SX70 HS, un aparat foto bridge dotat cu zoom optic 65x, echivalent cu o distanţă focală de 21-1365mm.

Având designul unui DSLR şi dotat cu un ecran LCD rabatabil de 7.5, cu un senzor de 20,3 megapixeli şi cu funcţie de filmare 4K Ultra High Definition, Canon PowerShot SX70 HS este un aparat foto all-in-one ideal, capabil să te ajute în numeroase moduri de fotografiere, fără a fi nevoie să ai la tine mai multe obiective.

Canon

Obiectivul cu zoom 65x al modelului PowerShot SX70 HS se extinde până la o valoare impresionantă echivalentă cu 2730 mm distanţă focală datorită funcţiei Canon ZoomPlus, ideală pentru fotografiere de la distanţă. Având o distanţă focală atât de extinsă, acest model poate fi utilizat la un concert, la o ceremonie de absolvire sau chiar pentru a surprinde detaliile unui avion aflat la distanţă. Modul macro 0cm le permite utilizatorilor să focalizeze pe subiectele care practic ating obiectivul, ideal pentru surprinderea detaliilor interesante ale unei faţete de ceas, ale unei farfurii cu mâncare sau ale unor flori sălbatice. Funcţia Zoom Frame Assist Lock ajută la menţinerea încadrării atunci când realizezi imagini cu zoom super-telefoto, ideal pentru surprinderea acţiunii rapide din sporturi sau din viaţa animalelor. Ergonomia clasică specifică aparatelor DSLR şi vizorul electronic OLED de înaltă rezoluţie asigură manevrare şi control atunci când compui o fotografie, aspecte utile în special pentru surprinderea unor obiective turistice sau atunci când ești în mişcare. Procesorul super-rapid şi de ultimă generaţie DIGIC 8 este componenta care conferă putere modelului Canon PowerShot SX70 HS, acesta poate oferi imagini de înaltă rezoluţie, conţinut video în format 4K Ultra High Definition şi o viteză în fotografierea continuă de 10 cps (cadre pe secundă). Autofocalizarea are un timp de reacţie extrem de bun, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, iar focalizarea automată continuă funcţionează atunci când fotografiezi cu 5,7 cps, putând astfel surprinde foarte uşor momentele spontane.

Datorită procesorului DIGIC 8 aparatul poate filma în format 4K Ultra HD, inclusiv filmare cu redare accelerată în format 4K şi poate extragere cadre 4K din filme, astfel încât peisajele minunate sau amintirile speciale să poată fi surprinse şi păstrate la cea mai mare rezoluţie.

Senzorul îmbunătăţit CMOS de 20.3MP tip 1/2.3 oferă o creşte cu 25% a rezoluţiei, în comparaţie cu modelul anterior, Canon SX60 HS, care avea un senzor de 16.1MP, oferind un nou nivel de detalii şi de intensitate a imaginilor. Senzorul îmbunătăţit contribuie şi la obţinerea unui aspect mai frumos al fotografiilor imprimate, realizate cu acest model, redând amintirile dragi de familie exact aşa cum le-ai avut în minte.

În afară de fotografii clare în format JPEG, modelul Canon PowerShot SX70 HS poate realiza imagini în format RAW, oferind acces la tehnicile profesionale de post-producţie şi oferindu-ți metode nelimitate de a impresiona cu ajutorul fotografiilor optimizate.

Acum este mai uşor ca oricând să sincronizezi imaginile sau videoclipurile pe un dispozitiv inteligent, PC sau Mac cu ajutorul modului de sincronizare şi transfer automate de imagine folosind aplicaţia Canon Camera Connect (iOS/Android) sau Image Transfer Utility 2 pentru PC şi Mac. De asemenea, PowerShot SX70 HS oferă funcţia Remote Live View, care permite realizarea imaginilor de la distanţă cu ajutorul unui telefon inteligent, aşadar, de acum toată lumea va fi inclusă în portretele de familie.

Noul aparat foto Canon premium bridge oferă portabilitate şi o adevărată experienţă versatilă la fotografiere, fiind capabil să surprindă cele mai mici detalii, fie că îl folosești pentru vlog sau pentru a surprinde animalele sălbatice din savana africană sau pentru a realiza un portret unei persoane iubite la o întâlnire de familie.

Acest aparat foto versatil va aduce utilizatorii mai aproape de acţiune, în cele mai importante momente.

Canon PowerShot SX70 HS va fi disponibil din noiembrie 2018.

Specificații

  • Designul si beneficiile unui DSLR all-in-one cu o interfaţă uşor de utilizat,
  • Fotografii versatile cu un superzoom 65x şi mod de fotografiere cu 10 cps,
  • Realizaţi fotografii în format RAW şi videoclipuri în format 4K UHD,
  • Focalizare automată excelentă, rapidă chiar şi în condiţii de lumină slabă,
  • Compatibilitate cu telefoanele şi calculatoarele prin Bluetooth şi Wi-Fi.

Ce conţine cutia:

  • Canon PowerShot SX70 HS,
  • Adaptor de alimentare compact CA-DC30E,
  • Încărcător CB-2LHE,
  • Acumulator Li-ion NB-13L,
  • Cablu de interfaţă IFC-600PCU.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.