Canon Europe va face parte din Netflix Post Technology Alliance

Canon Europe va face parte din noul program Netflix Post Technology Alliance

Canon Europe, lider în domeniul soluţiilor de imagistică, anunţă cu mândrie că se va alătura celui mai nou program iniţiat de Netflix, Post Technology Alliance, ce reuneşte cei mai buni jucători din industrie într-o colaborare strânsă cu Netflix, pentru a inova fluxurile de lucru de producţie şi pentru a veni în sprijinul artiştilor din toată lumea.

Ca urmare a includerii în programul Post Technology Alliance, produsele vor primi sigla specifică programului – o marcă ce reprezintă calitatea, eficienţa şi sprijinul oferit. Această siglă va transmite mesajul că un produs îndeplineşte toate cerinţele tehnice şi de performanţă solicitate de Netflix şi că acest aspect va rămâne neschimbat în viitor.

Pentru acest program au fost selectate patru camere video Canon Cinema EOS, inclusiv prima cameră video Canon full frame pentru cinema, EOS C700 FF, alături de modelul EOS C700, EOS C300 Mark II şi EOS C500.

Canon

Aceste camere video au fost selectate de cineaşti care au lucrat la numeroase producţii Netflix Originals, inclusiv la filmul documentar Icarus, premiat cu Oscar, la filmul artistic Our Souls at Night şi la serialul Grace and Frankie, nominalizat la premiile Emmy. Alte producţii Netflix Originals realizate cu echipamente Canon includ Afflicted, Abstract: The Art of Design, Chelsea, Hot Girls Wanted, Strong Island, The Confession Tapes, The Mars Generation, şi The Ritual, precum şi alte proiecte aflate momentan în producţie.

“Programul Netflix Post Technology Alliance este în perfect acord cu efortul constant depus de Canon pentru a putea oferi produse de ultimă generaţie şi de înaltă calitate, dar şi pentru a asigura service şi suport pe măsură, pentru comunitatea globală a cineaştilor,” a afirmat Kieran Magee, Director de Imagistică profesională, Canon Europe.

„Având ca scop comun sprijinirea cineaştilor şi dorinţa puternică de a susţine nevoile aflate în continuă transformare a comunităţii de producţie şi post-producţie, suntem încântaţi să ne continuăm colaborarea stânsă cu Netflix, pentru a atinge noi standarde în domeniul storytelling-ului vizual.“

“La Netflix, noi considerăm că este extrem de important să le oferim libertate de exprimare partenerilor noştri creativi, iar programul Post Technology Alliance va asigura o experienţă unitară de la producţie la post-producţie” a spus Chris Fetner, director de parteneriate şi integrare la Netflix.

„Produsele care poartă această siglă vor aduce o contribuţie imensă în ceea ce priveşte interoperabilitatea şi ciclurile de inovare mai rapide, lucru ce va permite artiştilor să îşi canalizeze energia pe obiectivul lor principal – storytelling.”

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.