Fujifilm lansează noul mirrorless X-T3

Postat de: F64 F64

  • Echipat cu noul senzor X-Trans CMOS și cu procesorul de image X, ce vine cu un motor de 3 ori mai rapid,
  • Imagini de înaltă calitate și precizia în autofocus a seriei X de camere mirrorless cu corpuri compacte, inovează și de această dată cu o abilitate îmbunătățită a urmări subiectul,
  • Satisface exigențele videografilor profesionali cu capacitatea de filmare de 4K/60fps 10-biți, capturând culori vii.

X-T3

Fujifilm X-T3 este un aparat foto APS-C (fără filtru low-pass) și vine cu 26.1 mpx și senzorul X-Trans CMOS, plus procesorul de imagine X cu motor mai rapid, care îmbunătățește viteza de procesare de 3 ori, față de modelele anterioare. Astfel, X-T3 atinge cel mai înalt nivel de caliate a imaginii și precizie a focalizării automate din toată seria X, având și un zgomot de imagine mai scăzut. În plus, sensibilitatea ISO de 160, care înainte era disponibilă doar ca ISO extins, face acum parte din intervalul normal, fiind foarte util când fotografiezi afară în lumina zilei sau atunci când încerci să obții un bokeh frumos.

Datorită noului procesor a fost posibilă adăugarea ajustării monocrome modurilor de Film Simulation, care se bazează pe tehnologia Fujifilm pentru a livra game cromatice diverse. “Negru cald și negru rece” sunt termeni folosiți atunci când vrei să printezi un film alb-negru din clorură de argint. Ei bine, acest lucru a fost adaptat la nivel digital pentru a da o notă în plus de expresivitate modurilor alb-negru. Funcția este acum disponibilă în modul monocrom, precum și modul “ACROS”, pentru tonuri mai fine, negru profund și texturi incredibile.