Canon revoluționează viitorul foto-video cu sistemul EOS R

Postat de: F64 F64

Canon încă odată revoluționează viitorul fotografiei și al filmării, cu noul sistem inovator EOS R

Canon Europe, lider mondial în soluții de imagistică, a trasat astăzi noi frontiere pentru fotografie și film, prin lansarea noului sistem revoluționar EOS R. După treizeci de ani de la lansarea primului EOS, care a făcut istorie, noul sistem EOS R va extinde și mai mult posibilitățile fotografice în nenumărate moduri. Noua montură RF a obiectivelor a fost concepută folosind combinația perfectă între designul optic, mecanic și electronic, pentru a obține imortalizarea momentelor unice cum nu a mai fost posibil până acum.

O montură revoluționară, având la bază toată expertiza EOS de până acum

Încă de când a fost anunțat în 1987, sistemul EOS – inclusiv Cinema EOS – a devenit cel mai performat sistem de imagine din lume. Lansarea de astăzi duce platforma EOS la un nou nivel, încorporând cele mai bune elemente din sistemul existent, noi nivele de performață, flexibilitate și creativitate mai mare, oferite de designul noilor obiective.

Noua montură RF a fost elaborată pornind de la calităţile monturii EF şi este rezultatul studiilor detaliate realizate de inginerii Canon care au conceput un sistem optic impresionant cu o distanță de 20mm între planul focal şi montura de 54 mm care permite o şi mai mare libertate în realizarea obiectivelor. Noua montură cu 12 pini permite o mai bună comunicare de date şi transmisie a curentului între obiectiv şi aparatul de fotografiat, ceea ce extinde posibilitatile de realizare a obiectivelor, cu rezultate pozitive în ceea ce priveşte calitatea sporită a imaginii şi o mai mare fiabilitate.

Dl. Yuichi Ishizuka, Preşedinte şi CEO, Canon Europa, Orientul Mijlociu & Africa, a precizat: „Când am lansat Sistemul EOS în urmă cu 30 de ani, am transmis mesajul ferm că începe o nouă eră în fotografie. Acum, când a devenit unul dintre cele mai reprezentative sisteme de imagine din lume, rămânem fideli acestui angajament. Canon va investi în continuare în neegalata lume EOS cu aparate de fotografiat, obiective şi accesorii care vor impune noi standarde în ceea ce priveşte calitatea imaginii, excelenţa şi performanţa optică, venind, în acelaşi timp, în întâmpinarea nevoilor şi cererilor în continuă dezvoltare ale clienţilor săi.”