Canon lansează seria Océ ColorWave 3000

Canon lansează seria Océ ColorWave 3000 de format mare pentru clienţii din sectoarele AEC&M (arhitectură, construcţii, inginerie și producție

  • Océ ColorWave 3500 dispune de o capacitate media de până la patru role, pentru clienţii care au o producţie de până la 5000 m² pe an,
  • Océ ColorWave 3700 dispune de o capacitate media de până la şase role şi poate imprima până la 368 m² de afişe pe zi, în modul rapid.

Océ ColorWave 3000

Canon Europe a lansat noua serie Océ ColorWave 3000 de imprimante de format mare pentru clienţii specializaţi în CAD, GIS şi aplicaţii de artă grafică de volum mic. Noile echipamente se adresează sectoarelor de arhitectură, inginerie, construcţie şi producţie (AEC&M), dar şi mediilor de business. Cu ajutorul echipamentelor din seria Océ ColorWave 3000, clienţii au flexibilitatea de a imprima o gamă şi mai largă de aplicaţii, de la documente tehnice, schiţe şi hărţi alb-negru materiale grafice color de interior şi materiale grafice de exterior folosite pe termen scurt, precum afişe şi bannere stradale.

Noua serie Océ ColorWave 3000 conţine două modele diferite: modelul Océ ColorWave 3500 şi modelul Océ ColorWave 3700, ambele variante fiind ideale pentru companiile cu volum de lucru mediu, echipamentele contribuind la reducerea timpului de lucru şi la recuperarea rapidă a investiţiei.

Culori constante, de calitate

Noile echipamente sunt dotate cu renumita tehnologie Océ CrystalPoint, folosită de 10 ani, care combină cel mai bun toner şi cea mai bună cerneală din gama Océ TonerPearls, care sunt topite şi combinate sub forma unui gel care se cristalizează pe suportul folosit. De la introducerea tehnologiei Océ CrystalPoint în 2008, Canon a instalat peste 10.000 de echipamente în toată lumea, cu ajutorul acestei tehnologii. Océ CrystalPoint le oferă clienţilor ocazia de a lucra cu tipuri de hârtii ce au costuri mai mici fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea.

Materialele imprimate cu ajutorul tehnologiei Océ CrystalPoint se usucă instant, pot fi manipulate rapid, pot fi stivuite şi pliate pentru a fi folosite imediat.

Utilizarea tehnologiei Océ TonerPearls asigură o aderenţă puternică şi protecţie împotriva zgârieturilor şi oferă linii clare cu zgomot de imagine minim, pentru documente şi imagini grafice de calitate deosebită. De asemenea, materialele imprimate cu tehnologie Océ TonerPearls sunt rezistente la apă, astfel că puteţi imprima aplicaţii pentru utilizare exterioară pe termen scurt.

Seria Océ ColorWave 3000 beneficiază de asemenea de Océ PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology) care ajută la corectarea din mers a duzelor înfundate, pentru a putea obţine materiale de calitate consistentă şi constantă, reducând timpul zilnic de întreţinere.

Océ ColorWave 3000

Imprimare cu finisare

Océ ColorWave 3500 dispune de o capacitate media de până la patru role, iar clienţii pot schimba automat suporturile de imprimare pentru o producţie mai rapidă. Océ ColorWave 3700 dispune de o capacitate media de până la şase role, putând gestiona până la 1200 m şi poate imprima zilnic până la 368 m² de afişe în modul rapid. Seria Océ ColorWave 3000 beneficiază de suita software Océ ClearConnect care ajută companiile să gestioneze sarcini de imprimare complexe şi care oferă o interfaţă mai flexibilă şi intuitivă pentru gestionarea fişierelor care vor fi imprimate.

Pentru a evita imprimarea greşită sau întârzierea materialelor, Océ Publisher Select permite clienţilor să previzualizeze automat sarcinile de imprimare. În acest scop, Océ Print Assistant sugerează în mod automat cel mai potrivit mod de imprimare, detectând suportul de imprimare necesar, astfel încât imprimanta alege rola de suport corespunzătoare, fără a fi nevoie de intervenţie manuală.

Océ Folder Express 3011, Océ Folder Professional 6011/6013 şi Océ Stacker Select oferă o soluţie de imprimare şi finisare compactă, punându-vă la dispoziţie opţiuni de pliere şi stivuire automată pentru mediile de lucru în care este necesară o producţie rapidă.

Potrivită pentru mediile de lucru cu spaţiu restrâns, seria Océ ColorWave 3000 cu Folder Express 3011 are o amprentă cu 25% mai mică decât modelele anterioare, Océ ColorWave 500 şi ColorWave 700, cu opţiunea de pliere asociată.

Océ ColorWave 3000

Mai mult decât aplicaţii tehnice

Echipamentele din seria Océ ColorWave 3000 sunt uşor de utilizat şi le permite clienţilor posibilitatea să ofere servicii şi aplicaţii noi, depăşind limita schiţelor tehnice alb-negru şi atrăgând volume mai mari de lucru, la o calitate deosebită.

Echipamentul Océ ColorWave 3700 este compatibil cu aproape 40 de tipuri de suporturi diferite şi grosimi de pânăla 800 μm. Cu ajutorul tehnologiei Océ MediaSense, spaţiul de imprimare dintre suport şi capul de imprimare este reglat în mod automat la o distanţă optimă, permiţând imprimarea pe o gamă foarte variată de suporturi, inclusiv pe hârtie necretată.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.